Timişoreni, aici ar trebui să fie patinoarul dumneavoastră…

patinoar Timisoara

O investiție municipală care ar fi trebuit să umple de bucurie inimile puștilor din Timișoara întârzie să apară în Parcul Copiilor. În toamna anului trecut, consilierii locali au aprobat o investiție de maximum 546.000 de lei, pentru amenajarea unui patinoar cu gheață artificială, cu suprafața de 650 de metri pătrați.

La început, autoritățile timișorene au susținut că acesta va fi terminat până la sfârșitul lunii martie, apoi până de Paști, pentru ca acum, aproape de 1 Iunie, să constatăm că obiectivul încă nu există, deși contractul a fost semnat pentru suma de 532.000 de lei.

Vești PROASTE pentru românii cu CENTRALE de apartament

Gheața sintetică din care va fi amenajat patinoarul va permite utilizarea acestuia în tot timpul anului, pe orice vreme, indiferent dacă ninge, plouă sau este soare torid. Toleranţa suprafeţelor sintetice la temperatura de utilizare trebuie să fie cuprinsă între -40ºC şi +40ºC pentru a rezista temperaturilor uzuale pentru zona climatică în care ne situăm, iar asemenea materiale există și sunt folosite cu succes în alte orașe din România.

Românii ar putea primi biciclete gratis

Așadar, nu ne rămâne decât să așteptăm, dar va trebui să avem multă răbdare, întrucât suprafața pe care ar trebui construit patinoarul este pustie, nefiind turnată nici măcar șapa.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Timişoreni, aici ar trebui să fie patinoarul dumneavoastră…

  1. SI PATINOARUL VA AJUNGE IN PARAGINA LA FEL CA SI PARCUL COPIILOR. POLITIA DOARME IN ADIDASI……….NU MERITA UNIFORMA DE POLITIST.

Lasă un răspuns