Cartier nou de case, lângă Timişoara. Are 65 de hectare şi 510 parcele

Localitatea a intrat cu o întârziere de cel puțin un deceniu în spectacolul dezvoltării, atât în domeniul economic, cât și în cel rezidențial. Cu toate acestea, comuna timișeană dovedește că este hotărâtă să recupereze timpul pierdut și să devină una dintre localitățile din apropierea municipiului Timișoara cele mai dinamice din acest punct de vedere.

O vizită în Cartierul Primăverii (doar n-o să se lase Giarmata mai prejos decât vecina Dumbrăvița!) ne înfățișează un perimetru întins cu o rețea deja configurată de drumuri pietruite.

Această adolescentă a făcut ca zeci de poliţişti să fie ANCHETAŢI. Totul a pornit de la o postare pe Facebook

Sunt viitoarele străzi ale noului cartier întins pe 65 de hectare și au o lungime totală de 13 kilometri. Ici-colo au apărut primele șantiere, să tot fie vreo 10-12, dar și primele siluete de case, aflate în diferite faze de construire.

VIDEO! „Shaorma” care te slăbeşte

Noul cartier are 510 parcele, dintre care 350 au fost date tinerilor. Se așteaptă, cu toate problemele din zona creditării, ca noul cartier să prindă contur în anii viitori și să atragă și alți investitori în locuințe, astfel încât Giarmata să-și valorifice potențialul și oportunitățile de dezvoltare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns