Nicolae Robu știa încă de când era primar că autorizația de construire a “duplexului” din dosarul de la DNA a fost emisă de o impostoare, dar nu i-a păsat

Nicolae Robu știa încă de când era primar că autorizația de construire a “duplexului” din dosarul de la DNA a fost emisă de o impostoare, dar nu i-a păsat

Vineri, 10 martie, la câteva ore de la ieșirea din sediul DNA, unde a fost audiat în calitate de suspect într-un dosar deschis de procurorii anticorupție la sesizarea unui timișorean căzut victimă complicităților dintre un investitor imobiliar și câțiva funcționari ai municipalității, fostul primar Nicolae Robu și-a anunțat fanii, pe Facebook, că se simte curat ca lacrima.

Concret, domnul Robu a scris cam așa cu privire la autorizația de construire de pe Strada Muncitorilor nr. 47, semnată și de dumnealui și anulată definitiv în instanță: “Primarul ar fi vinovat dacă un document semnat de el ar conține o neregulă, dacă el ar fi cerut acea neregulă sau dacă i s-ar fi spus de ea, i s-ar fi propus să o accepte și el ar fi acceptat-o. Altminteri, ce vină să aibă el?”.

Ca de obicei, domnul Robu joacă aceeași carte a inocenței, însă realitatea nu-l ajută. Fostul primar a aflat despre autorizația de construire nelegală pe care se află și semnătura sa cel puțin din 13 februarie 2019, atunci când ziarul nostru a publicat articolul intitulat “Unii angajați ai Primăriei Timișoara nu-i lasă pe cetățeni cu ochii-n soare, îi lasă fără soare!”.

Aflat în plin exercițiu al funcției de primar, Nicolae Robu s-a făcut că plouă, deși putea foarte ușor să dispună verificarea situației prezentate de ziarul nostru, de pe Strada Muncitorilor nr. 47. N-a făcut-o.

Domnul Robu n-a mișcat vreun deget nici după următoarele episoade – “Coşmar imobiliar! Un timișorean este revoltat că s-a trezit vecin cu un <duplex> uriaș” (30 ianuarie 2020) și “Impostura din primărie dă peste cap viața timișorenilor. Un funcționar cu pregătire zero în urbanism semnează autorizații de construire pline de nereguli” (2 martie 2020) -, așa că acum e cam târziu să-și clameze nevinovăția.

Nicolae Robu a aflat, așadar, încă de pe vremea când era primar că și-a pus semnătura pe o autorizație de construire emisă de un… inginer mecanic – ne referim, evident, la fosta sa subalternă și actuală colegă de dosar de urmărire penală Lucreția Croitoru – și l-a durut fix în cot, lăsând-o pe doamna respectivă să emită în continuare autorizații de construire deși avea zero pregătire în domeniu!

Mai mult, fostul primar a fost amendat, în 2020, de Inspectoratul de Stat în Construcții cu 10.000 de lei pentru că a semnat alte două autorizații de construire emise cu încălcarea legii, a contestat amenda în instanță și a pierdut.

Iar acum dumnealui ne informează senin că nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase…
Nicolae Robu știa încă de când era primar că autorizația de construire a “duplexului” din dosarul de la DNA a fost emisă de o impostoare, dar nu i-a păsat


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

10 thoughts on “Nicolae Robu știa încă de când era primar că autorizația de construire a “duplexului” din dosarul de la DNA a fost emisă de o impostoare, dar nu i-a păsat

  1. Domnule Brindescu, exista o vorba: dacă merge ca o rată, arata ca o rață si macane ca o rata, sunt șanse mari să fie rata. Preacinstitul domn Robu este doar un corupt de cea mai joasa speta. Nimic mai mult.

  2. Gresesti. Subinginer siderurgie. Si mai sunt tot felul de alte „specialitati” peisagisti, juristi si alte feluri.

  3. Lae neprihanitul nu stie nimic desi se lauda ca este expert in toate. Atat de implicat era in viata comunitatii incat tractoristul din el pretindea girofar pe mertanul de serviciu pentru ca bodyguard sau securistul Vasile sa circule pe liniile de tramvai! Dupa ancheta cu duplexul fictiv DNA sa il traga de mânecă in privinta deturnarii fondurilor europene sifonate la lucrarile de reabilitatre din Libertatii unde contrar proiectului Robu a eliminat toata suprafata verde care in proiect ocupa 45% din suprafata pietei. Ecologistii nu se sesizeaza precum in cazul liliecilor deranjati de autostrrada la Deva?!

  4. Tot din nepasare, dar prin trafic de influenta a plasat niste beizadele de primari pe posturi „grase” la STPT si la ministerul mediului ?

  5. Ar fi corect ca cei care au angajat siderurgiștii să răspundă în solidar. Oricum legislația să fie schimbată astfel încât să nu se mai facă astfel de angajări nu se poate face, n-are cine s-o facă deoarece parlamentarii actuali au „rezolvat” legile justiției care acum sunt prietenoase cu infractorii.

  6. Ce contează pregătirea?Promisiunea este obligatorie.Bietul Robu,ca și întotdeauna nu este vinovat,dar cine a angajat incompetenții?Dar sa ne uitam și în curtea lui Fritz, este la fel.Oare o sa vina totuși cineva cara tace și face nu unul care promite și nu face(sistem aplicat la alegeri)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *