Drumul Boilor s-a oprit la Culiță Chiș. Până avem SF în plen, de veghe în lanul de porumb

Drumul Boilor

Drumul Boilor, care leagă comuna Moșnița Nouă (prin satul Moșnița Veche) de inelul IV al Timișoarei prin Calea Moșniței, ocolind zona industrială din Calea Buziașului, s-a oprit la directorul Direcției tehnice din Primăria Timișoara, Culiță Chiș. Astfel, SF-ul (studiul de fezabilitate) n-a mai ajuns în Consiliul Local Timișoara.

Potrivit primarului comunei Moșnița Nouă, Ioan Sorincău, nu doar locuitorii comunei limitrofe îl așteaptă cu interes, ci și cei din Bazoșu Nou și Bucovăț.

Culita Chis

Studiul de fezabilitate nu a fost pe ordinea de zi. Au fost greșeli în deviz. Îi dăm drumul în primul plen (septembrie – n.r.), apoi va fi scos la licitație. Va apărea și pe site-ul primăriei”, explică Culiță Chiș.

De cealaltă parte, edilul de la Moșnița Nouă susține că și-a făcut treaba.

Ioan SorincauAnul ăsta nu vor face nimic. Voi face strada Sofia, să aibă oamenii pe unde să circule din Drumul Boilor până în drumul județean. Ar fi putut face lucrările cu piatră și betoane concasabile, cum am făcut eu spre Urseni. Noi Drumul Boilor l-am făcut până la limita administrativ-teritorială a comunei. Am avut 2,6 kilometri, iar Primăria Timișoara are de făcut 1,2 kilometri. Noi am început lucrările anul trecut, la sfârșitul lui mai, dar, în octombrie, am constatat că nu au fost bine executate. L-am refăcut. Mai avem de turnat ultimul strat de asfalt. Lucrările au fost finanțate de la bugetul local și prin Programul de dezvoltare locală”, a precizat Ioan Sorincău.

Citeşte şi:

Staţiunea din România cu plaje şi sporturi nautice la 900 de metri altitudine: „E mai plăcut ca-n Austria!”

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Drumul Boilor s-a oprit la Culiță Chiș. Până avem SF în plen, de veghe în lanul de porumb

  1. Dorim să se asfalteze pe lângă bloc 19 pe Strada Polona bloc 19 fosta fabrică de zahăr dorim să luați măsuri că e dezastru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *