Amenda de circulaţie poate fi plătită din faţa calculatorului! Cum se procedează

Nu ai timp să ajungi la Taxe și Impozite sau la CEC, dar ai de plătit urgent o amendă de circulație? Gata cu statul la cozi! De acum, o poți achita din fața calculatorului.

Alergatul prin oraș și cozile lungi de la ghișee au devenit istorie. Numai cine nu vrea nu-și plătește de acum înainte amenda dată de agentul de la Rutieră.

În doar câteva minute reușești să o achiți din fața calculatorului. Totul este să intri pe site-ul amenda-online.ro și să completezi un formular cu datele personale și cu informațiile privind procesul verbal întocmit.

Ai la dispoziție două variante de plată: fie printr-un card de credit sau de debit Visa, Visa Electron, MasterCard sau Maestro, fie prin ordin de plată.

Cine optează pentru prima variantă va fi direcționat către o pagină securizată a procesatorului plății, MobilPay, unde va introduce informațiile cardului.

După ce se realizează plata amenzii de circulație, șoferii vor primi un mesaj de mulțumire, în care se vor regăsi toate datele legate de plata efectivă.

Citeşte şi:

Visul american, dintr-o localitate Timiş la Los Angeles şi înapoi. După trei decenii…

 

Cine vrea să plătească prin a doua variantă, primește pe adresa de mail un decont care se va putea achita prin ordin de plată, internet banking sau direct la casieria unității bancare. Amenzile sunt exprimate în moneda națională, iar decontul generat este valabil doar o singură zi. Potrivit site-ului amenda-online.ro, serviciul este autorizat de către Direcția de Taxe și Impozite Locale, iar tranzacția este 100% sigură.

”Acest serviciu public este gratuit, așa că de pe cardul bancar nu va fi retrasă decât suma înscrisă pe procesul verbal. Nu există nici comisioane, nici costuri ascunse. După confirmarea plății de către procesatorul de carduri, șoferii vor primi, în câteva minute, dovada de plată a amenzii pe adresa de e-mail, pe care o pot printa și o pot trimite agentului constator sau secției de poliție din care acesta face parte, în termen de 15 zile”, se mai arată pe site.

Sursa: click.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Amenda de circulaţie poate fi plătită din faţa calculatorului! Cum se procedează

Lasă un răspuns