Cu o apreciere pe Facebook putem face bine unei școli din Timișoara

Cu o apreciere pe Facebook putem face bine unei școli din Timișoara

Cu o apreciere pe Facebook putem face bine unei școli din Timișoara

Inițiată de Radio Impuls, campania ”Facem Școala Bine” oferă, de această dată, posibilitatea ca o unitate de învățământ din România să câștige panouri fotovoltaice, oferite în cadrul unui concurs.

În cursa finală pentru câștigarea acestui premiu au ajuns patru școli, printre care și Școala Gimnazială nr. 19 ”Avram Iancu” din Timișoara. Modalitatea aleasă de organizatori pentru desemnarea câștigătorului este aceea de a da un ”like” postării de pe pagina de Facebook a radioului, în care este menționată unitatea de învățământ din Timișoara.

Link-ul care poate fi accesat în acest scop este: https://www.facebook.com/RadioImpulsRomania/posts/pfbid028XRa716StPY3UMZYMPYFLmoqvag8dPtxhRRSgVrYBhot8ijPhEaPf81CwnRx7sE6l

”Scoala Gimnaziala nr. 19 din Timisoara, sustinuta in cadrul emisiunii „Morning Latte”, intra in cursa finala a campaniei „Facem Scoala Bine” si poate fi castigatoarea panourilor fotovoltaice de la https://parapet.ro/ .

Tot ce trebuie sa faci este sa dai like acestei postari pentru a o sustine in concurs. Scoala care primeste cele mai multe like-uri va fi declarata castigatoare.

CITEȘTE ȘI: ”Învață să salvezi o viață!” – pe 22 octombrie, în Piața Operei din Timișoara

Este o institutie respectată, cautata de parintii din Timișoara. Cadrele didactice sunt dedicate meseriei, pregatite din punct de vedere profesional, iar scolarii acestei institutii sunt îndrumați pe drumul succesului cu drag de invatatori.

O scoala are tot timpul nevoie de imbunatatiri pentru a fi in pas cu standardele educationale, iar dotarea cu panouri fotovoltaice ar fi un real succes, mai ales ca numarul copiilor care se inscriu la aceasta institutie este in crestere de la an la an”, se arată în mesajul organizatorului concursului, postat pe pagina sa de Facebook.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cu o apreciere pe Facebook putem face bine unei școli din Timișoara

  1. Facebook… Greață de atâta educație instituțională. O buturugă mică, printre alte zeci. Instituțiile de stat trebuie să aibă o singură adresă de net, pe o platformă oficială. Nu porcării găzduite de terți, gen FB, Instagram, Tiktok etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *