PSD Timiș: „Sloganul “Fără penali în funcții publice”, doar o fumigenă aruncată de către USR și preluată acum de Alianța Dreapta Unită”

PSD Timiș: „Sloganul “Fără penali în funcții publice”, doar o fumigenă aruncată de către USR și preluată acum de Alianța Dreapta Unită”

PSD Timiș: „Sloganul “Fără penali în funcții publice”, doar o fumigenă aruncată de către USR și preluată acum de Alianța Dreapta Unită”.

„Sloganul “Fără penali în funcții publice” a fost doar o fumigenă aruncată de către USR și preluată acum de Alianța Dreapta Unită pentru a-și demonstra puritatea în fața electoratului”, susțin reprezentanții PSD Timiș, într-un comunicat de presă.

„Spunem asta pentru că, în realitate, lucrurile stau exact pe dos, iar aliații de dreapta nu doar că au pe liste oameni cu probleme penale, dar participă la întâlniri electorale pentru a-i susține pe aceștia.

Lideri locali și naționali, precum Ludovic Orban sau Alin Nica s-au afișat ieri cu un candidat condamnat în trecut la închisoare.

Studiul de caz este comuna Satchinez, unde candidatul Alianței Dreapta Unită, Ioan Dan, a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru luare de mită, iar suspendarea pedepsei privative de libertate a venit ca urmare a recunoașterii faptelor.

foto 2 1

Actualul candidat susținut de USR și Forța Dreptei a fost filmat în timp ce primea șpagă de la un om de afaceri care trebuia să încheie un contract cu primăria Satchinez, instituție condusă la acea vreme chiar de Ioan Dan.

Ieri, în comuna timișeană Satchinez, a avut loc lansarea candidaturii lui Ioan Dan la funcția de primar al localității, iar alături i-au stat doi oameni care, chipurile, luptă împotriva penalilor: Ludovic Orban și Alin Nica.

Susținut atât de Forța Dreptei cât și de USR, Ioan Dan încearcă să recucerească fotoliul de primar și face transfer de imagine de la lideri politici către el.

Explicații pentru ceea ce se întâmplă trebuie să dea Alin Nica și Dominic Fritz, liderii județeni ai Dreptei Unite, cei doi politicieni fiind nevoiți să explice cum sprijină în același timp o candidatură a unui condamnat la închisoare pentru șpagă, dar și inițiativa “Fără penali în funcții publice””, se mai arată în comunicatul social-democraților timișeni. (P)

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “PSD Timiș: „Sloganul “Fără penali în funcții publice”, doar o fumigenă aruncată de către USR și preluată acum de Alianța Dreapta Unită”

  1. Mda,pentru prosti si spalati la minte,sloganele astea usr-iste..
    Si se pare ca au prins la multi, din astia ….pina la urma orice popor are conducatorii care ii merita !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *