Consilierii dintr-o localitate timişeană aprobă pe bandă rulantă inițiativele primarului, iar edilul-șef se revanșează cu vârf și îndesat

La fel ca secretarii de partid de pe vremuri, majoritatea primarilor – în special cei ai comunelor și orășelelor – au un statut sacrosanct în ochii cetățenilor de rând.

Dacă i se pune pata lui dom’ primar pe tine, ai sfeclit-o… O deosebire între politrucii de altădată și edilii-șefi de astăzi este că, măcar din punct de vedere teoretic, inițiativele ultimilor trebuie să primească și aprobarea majorității consilierilor locali.

De regulă, însă, primarii zilelor noastre își rezolvă încă din startul mandatului această problemă, astfel încât colaborarea ulterioară cu consiliul local se desfășoară fără sincope și tot ce-i trece prin cap edilului-șef este aprobat prompt de consilieri. Se întâmplă, însă, să apară și defecțiuni pe traseu, iar anumite dorințe ale primarului să nu mai fie acceptate fără comentarii de vreun consilier cu principii.

Este momentul în care șeful își încordează mușchii și, cu concursul consiliului local, care ia instantaneu poziția ghiocelului, îl execută în doi timpi și trei mișcări pe indezirabilul care a îndrăznit să miște în front.

Cine nu-i cu noi e împotriva noastră

Este exact ceea ce pare să i se fi întâmplat fostului consilier local din Recaș Gheorghe Bumbuc, coleg de partid (PSD) cu primarul Teodor Pavel, intrat în dizgrația acestuia și mazilit luna trecută.

Gheorghe Bumbuc
Gheorghe Bumbuc

Domnul Bumbuc susține că primarul a orchestrat excluderea sa din partid și, automat, eliminarea din consiliul local pentru că a cutezat să își exprime, în câteva rânduri, opinii contrare celor ale edilului-șef. Mai precis, Gheorghe Bumbuc n-a fost de acord cu trei inițiative ale lui Teodor Pavel și anume: un schimb de teren între un cetățean din satul aparținător Nadăș și Primăria Recaș, aceasta urmând să cedeze o suprafață de teren intravilan din satul respectiv și să primească o altă suprafață din extravilan; mutarea exponatelor din muzeul de istorie al orașului într-o altă locație; demiterea viceprimarului Gabriel Băcescu în luna februarie a acestui an.

Convins că în primele două chestiuni nu era în interesul comunității locale ca acele proiecte de hotărâre să fie aprobate, Gheorghe Bumbuc spune că a votat așa cum i-a dictat conștiința, nu liderul local de partid. La fel și în cazul demiterii fostului viceprimar, acțiune considerată de domnul Bumbuc ca fiind nestatutară. Abaterea de la linia trasată de Teodor Pavel i-a fost, cum spuneam mai sus, fatală, primarul făcând tot ce i-a stat în putință pentru a convinge și conducerea județeană că Gheorghe Bumbuc trebuie mazilit, la pachet cu ex-viceprimarul Băcescu. Domnul Bumbuc susține că şi excluderea sa din partid este nestatutară, motiv pentru care va uza de toate pârghiile posibile pentru a o contesta.

Ești om cu mine, sunt om cu tine

Dincolo de aceste aspecte pur politice, care țin de bucătăria internă a PSD Timiș, altceva ni se pare demn de dezvăluit din ceea ce ne-a prezentat Gheorghe Bumbuc și anume încrengătura de interese existentă în Consiliul Local Recaș: aproape fiecare consilier PSD are sau a avut nevoie la un moment dat de sprijinul primarului Pavel, astfel încât atunci când o inițiativă a acestuia este supusă la vot, mâinile aleșilor cu pricina se ridică automat în aer…

Suflu nou în consiliul local: fiul primarului și un fost deținut

Elocvente sunt, de exemplu, alegerile făcute de primarul Recașului pentru ocuparea locurilor rămase libere în consiliul local după excluderile lui Gheorghe Bumbuc și Gabriel Băcescu: numele propuse de primar din lista PSD ca înlocuitori ai celor doi au fost Adrian Aurel Pavel, nimeni altul decât… fiul edilului-șef, și Radu Amăriuței, un fost “locatar” al Penitenciarului Timișoara (condamnat și închis în 2003 pentru furt calificat, iar în 2011 pentru conducerea mașinii fără permis).

Ambii candidați la statutul de consilier local au fost votați în unanimitate în ședința din 31 mai. Astfel, după ce tânărul Adrian Pavel se procopsise în urmă cu ceva vreme cu o slujbă plătită binișor la regia publică locală Ocolul Silvic Stejarul, la care primăria condusă de tatăl său este acționară, acum el a devenit și consilier local, unde, suntem siguri, nu-și va dezămăgi niciodată tatăl.

La rândul său, cu un trecut personal departe de a fi impecabil, Radu Amăriuței pare să fi intrat de-a binelea în grațiile primarului Teodor Pavel. Conform dezvăluirilor făcute de fostul consilier Gheorghe Bumbuc, noul ales local era deja beneficiar al unui spațiu ce aparține Primăriei Recaș, destinat serviciilor publice cu specific social, în care Radu Amăriuței desfășoară o activitate privată, fără a se cunoaște forma prin care i s-a atribuit spațiul respectiv. N-a fost suficient, se pare, acum i s-a oferit un loc și la masa unde se iau deciziile…

Cin’ să se pună rău cu dom’ primar?

Dom’ primar Pavel și-a asigurat, astfel, încă două voturi la următoarele inițiative pe care le va înainta spre aprobare consiliului local. Acestea se adaugă celor pe care s-a bazat până acum, ale altor consilieri PSD, care aveau suficiente motive să nu se pună rău cu primarul.

Teodor Pavel
Teodor Pavel

Primaria Recas, Astfel, consilierul local Mircea Cosmin Antonescu este, în același timp, angajat al SC Primrec SRL, firmă înființată de Consiliul Local Recaș și care funcționează sub tutela primăriei.

Ioan Ciobanu este un consilier local care – susține domnul Bumbuc – beneficiază de mai mulți ani – gratuit! – de o suprafață din incinta stadionului din Recaș, pe care a transformat-o într-un fel de secție de mecanizare a agriculturii. Aflați în vizită la fața locului, n-am scăpat ocazia să tragem în poză utilajele cu pricina…

O paranteză pe acest subiect e necesară: pentru a-și muta utilajele din incinta stadionului, domnul Ciobanu a solicitat colegilor săi consilieri acceptarea unui schimb de terenuri, astfel încât pe acest teren primit de la primărie să-și amenajeze stația de mecanizare. Zis și făcut: s-a efectuat schimbul de terenuri, dar pe terenul primit, în locul utilajelor, a apărut o casă, ridicată de fiica domnului consilier Ciobanu! Iar utilajele au rămas, evident, la locul lor, în incinta stadionului…

De asemenea, fiul consilierului, Ioan Ciobanu junior, este administrator la firma primăriei, SC Primrec SRL, și angajat cu jumătate de normă la Liceul Teoretic Recaș, instituție de învățământ administrată tot de primărie…

Un alt consilier local PSD devotat lui Teodor Pavel este Augustin Rus: conform domnului Bumbuc, una dintre fiicele sale îl are ca naș de cununie pe domnul primar, iar cealaltă fiică are o firmă de contabilitate care prestează servicii și către SC Primrec SRL. Totodată, părinții unuia dintre cei doi gineri ai lui Augustin Rus sunt nașii de cununie ai lui Teodor Pavel. Cum te învârtești prin Consiliul Local Recaș, tot de primar dai…

Următorul pe lista intereselor este Ciprian Cosmin Tomuș, consilier local PSD și fiu al tatălui său: Aurel Tomuș este angajat pe postul de șofer la Primăria Recaș.

Staţia de mecanizare din incinta stadionului
Staţia de mecanizare din incinta stadionului

Nu în ultimul rând, doamna consilier PSD Codruța Ramona Fekete-Mațedolean, rudă prin alianță cu actualul viceprimar Constantin Carcea, este beneficiară a spațiului cu destinația de cabinet medic de familie, spațiu închiriat de la Primăria Recaș. De asemenea, părinții doamnei Fekete-Mațedolean au beneficiat de bunăvoința edilului-șef Pavel, care a propus, de-a lungul timpului, consiliului local efectuarea unui schimb de terenuri între primărie și familia Fekete-Mațedolean, precum și a unei vânzări de teren aparținând Unității Administrativ Teritoriale (UAT) Recaș către aceiași solicitanți.

Proaspăt instalat în funcția de viceprimar, Constantin Carcea a beneficiat și dumnealui de sprijinul primarului, care a înaintat în consiliul local un proiect de hotărâre privind vânzarea unei suprafețe de teren aparținând UAT Recaș către domnul consilier.

Evident, toți cei enumerați mai sus se abțin, pe rând, de la vot în momentul în care au interes în vreo chestiune discutată în consiliul local, însă asta nu schimbă cu nimic situația: fiecare consilier își rezolvă, pe rând, problema, cu sprijinul primarului care vine cu inițiativa și al colegilor care votează cu conștiinciozitate.
Toată lumea-i lămurită?

Putem continua cu exemplificările, dar ne oprim aici, însă vrem ca totul să fie limpede: nimeni nu face nici o acuzație, nu susține nimeni că vreuna din situațiile prezentate mai sus ar încălca legea, ci doar prezentăm o stare de lucruri pe care locuitorii micuței urbe timișene n-o vor regăsi niciodată expusă în paginile ziarului primăriei, “Jurnal de Recaș”. Cine și-a pus până acum întrebarea cum de toate inițiativele primarului Teodor Pavel sunt votate fără probleme în Consiliul Local Recaș are acum și răspunsul…

Primarul spune că totul e OK

Contactat telefonic, primarului Recașului, Teodor Pavel, nu i se pare nimic în neregulă. Astfel, despre apariția în consiliul local a fostului deținut Radu Amăriuței, edilul-șef ne-a declarat: „Păi n-are voie omul să se reabiliteze?! În ultimul timp are o conduită ireproșabilă. Pot să-i dau nu doar a doua șansă, ci și a treia, dacă-i nevoie…”.

În ce privește ascensiunea politică a fiului său, Adrian Pavel, domnul primar precizează: „La fiul meu s-a respectat lista consilierilor și ordinea. Dacă voiam neapărat să ajungă consilier, puteam să-l trec de la început pe locul doi, că eu am făcut lista”.

Nici cu privire la rețeaua de interese personale țesută pe traseul consiliul local – primărie – Primrec primarul Pavel nu are nici o problemă: „Am făcut adresă la Agenția Națională de Integritate, am primit răspunsul, totul e în regulă. Când are un interes într-o anumită chestiune, acel consilier se abține, care e problema?!”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

80 thoughts on “Consilierii dintr-o localitate timişeană aprobă pe bandă rulantă inițiativele primarului, iar edilul-șef se revanșează cu vârf și îndesat

 1. Asa…și pana acum plua asta nu cunoștea amănuntele astea? !? Cat timp e OK și te bați pe burta cu primarul totul e în regula. Ia mai da-te-n plua mea de milog, bai Ghiță!

  1. Linia partidului este respectata intocmai si la Recas
   Lepre psd-iste ce sunteti
   aceeasi servili, obedienti, fara coloana, doar pentru interesul propriu
   acestia sunteti
   unul – nici macar unul nu este aproape de Pavel fara vreun interes
   pentru ca Pavel se foloseste de voi,
   iar voi sunteti prea aplecati sa va dati seama
   trist este ca voi dati ora exacta in Recas
   voi, plini de bube
   Incolonati ai partidului PSDPavel Recas
   Sa mai ajungeti candva la poarta mea pentru vot
   ca va amintesc eu cine sunteti

   1. Domnule primar
    ca sa va credem pe cuvant
    vrem tot ce hotarati in consiliul local
    sa se faca public
    este o obligatie
    nu cer sa imi faceti o favoare
    am urmarit cu interes hotararile consiliului local
    dar, constat cu stupoare ca din luna februarie
    nu se mai fac publice
    Ca sa eliminati orice suspiciune
    faceti-le publice
    ca altfel ma aliez opiniei d- lui bumbuc
    il cred pe el
    uitandu-ma pe cele deja publicate
    exista un mare adevar in tot ce se scrie
    asa ca
    astept sa se faca publice
    si doar atunci ma voi convinge
    daca
    oamenii pusi in fruntea comunitatii
    urmaresc interesul comunitatii
    sau
    doar propriul interes

 2. Acesta este unul din sustinatorii actualului consiliu local? asa zisul vio? un comportament suburban care se exprima public in mod josnic. Pai , dati-mi voie sa il identific cu actualul consiliu local, daca acestia sunt sustinatorii liderilor ,,marcanti,, ai comunitatii, atunci mie imi este rusine de atitudinea lor, ca si cetatean nascut, crescut si ajuns la varsta senuctutii in aceasta comunitate. Imi pun intrebarea: de ce sunt astfel de comportamente aproape de alesii locali??? raspunsul este simplu: se identifica cu ei si cu EL.
  Exprimare suburbana.Cat despre domnul cu reabilitarea, cinste lui ca se reabiliteaza, dar nu era necesar sa se reabiliteze in fruntea comunitatii, ca noi mai avem oameni onesti in aceasta comunitate. Nu s-a terminat numarul oamenilor onesti, cu respect, inzestrati cu calitati, etc. Atat ne-au mai ramas? cei doi domni care nu se remarca prin nimic, mai mult se remarca in mod negativ. Cel mai slab consiliu local . Sau poate acesta era scopul: sa fie cat mai slabi sa poata fi condusi de un singur om. Termenul de ghiocel nu suporta comparatie, sunteti doar niste maracini ce faceti rau acestei comunitati.
  Spini ai comunitatii!!

 3. Gest onorant, domnule Bumbuc!
  doar ca sunteti doar unul, unul din putinii care prefera sa fie om in loc de sluga, iar slugile vor ramane tot slugi si simplu vor fi inlocuiti cu alte slugi marca PSD Recaș ca e plin de ele si abia asteapta sa le ia locul actualilor slugi. Cati dintre voi stiu sa citeasca cursiv un text? Cred ca intai de toate trebuia sa treceti pe la scoala si mai apoi in fruntea Recasului. Eu refuz sa fiu reprezentat de voi, sunteti un grup de interese si doar atat. Nimic mai mult.
  Pavele, cu ei impreuna te vei ingropa
  Groapa este aproape, dar sunteti prea orbi ca sa vedeti si prea surzi ca sa auziti.
  Sa traiti bine atunci cand va veti afla in groapa!

 4. Chiar asa, sa nu amintiti de singurul viu dintre cei morti. Poarta un singur nume ,,BUGA,,
  Unde l-ai gasit, domn primar?
  TI-A trebuit mult sa il gasesti.
  I-ati facut cunoscut ca e consilier?
  sau mai asteptati sa se trezeasca?

 5. Un articol de exceptie, domn reporter si bine construit. O adevarata increngatura in marea familie a lui Pavel. Nici ei nu mai stiu cum s-au incurcat. Se simt jigniti pentru ca se cred de neatins. Doar presa ce ii mai atinge ca in rest se cred intangibili. Se revolta, se exprima dar nu isi arata nevinovatia, pentru ca sunt mult prea patati, majoritatea dintre ei. Si, sa nu uitam ca ei reprezinta Consiliul Vocal Recas sau mai bine zis Consiliul IMORAL Recaș.
  Cu ei defilam pana vor fi inlocuiti cu alții de acelasi profil.
  Succes domn reporter , pentru ca faceti bine ce faceti !

  1. vocali doar in pozitia de drepti cand spun DAAAAAA, la initiativele iubitului jupin… in rest tacuti. Dar vor deveni extrem de vocali cand li se vor lua beneficiile si pozitiile.

 6. In cele din urma, se confirma zvonurile potrivit carora, cladirea muzeului de istorie este obiectul unei intelegeri intre primar si tiganii din proximitatea cladirii. Si daca este asa, noi cetatenii va vom sanctiona dur, domnule primar, pentru ca d-stra nu stiti cu cate eforturi si lacrimi s-au adunat toate exponatele si tot ce se afla in actualul muzeu. A mai avut de suferit o data, tot din vina unor oameni care nu au inteles ce reprezinta acest edificiu; cineva nu a lasat sa se prabuseasca si sa se distruga. A intrat in casele noastre cu lacrimi in ochi sa ne implore sa oferim cate ceva din istoricul Recasului, ca sa poata fi reconditionat ca si valoare. Dar asta doar un om de cultura poate intelege. Nu am pretentia sa intelegeti nici dumneavoastra si nici ai d-stra supusi.
  Pentru gestul onorabil de a va opune, domnule consilier Bumbuc Gheorghe, aveti tot respectul sitoata consideratia mea, dar si a multor recaseni care tin la cultura acestui mic orasel. Nu stiu, in continuare, daca va mai exista un consilier in actualul consiliu, care va lua vreodata pozitie la o astfel de initiativa atat de bolnavicioasa, ca cea de a distruge ce altii cu truda au construit.
  PASTRATI VIE ISTORIA RECASULUI SI NEINTINATA MEMORIA PERSONALITATILOR ACESTUI ORAS.
  Altfel vom fi o comunitate fara trecut si fara viitor.

 7. Dar cu domnul Bacescu, ce ati avut domn primar?
  Care a fost interesul lui?
  sa-si pastreze singura camasa pe care o avea ? si aia imprumutata?
  deci chiar nu ne puteti spune ca a avut interese
  as putea spune ca e singurul care nu a dobandit nimic
  despre el nu se poate spune mai nimic
  este un specialist, un fost primar, omul de teren pe care l-ati folosit
  secretarul muncii de partid
  l-ati inlocuit cu un infractor, cam asta ati reusit sa faceti
  reusita schimbare
  sper sa va opriti la a schimba ca nu va pricepeti la oameni
  chiar deloc

 8. Măh oamenilor,eu dacă aș fi primar tot așa aș face! Aș strînge oameni de ai mei pe îngă mine nu străini,dușmani sau care sint contra mea și da și de care să mă folosesc!
  Aș încerca să îmi fac viața ușoară si nu să îmi primesc cuțite în spate indiferent de situație că de asta sînt primar și nu căprar…
  Și la sfîrșit …totuși…cine e primar ăla taie si spînzură tocmai de aia, că e primar!!!?
  Nu dmnule Pavel? Noroc și Sănătate că e mai importantă ca toate.

 9. Sunteti doar un grup de interese si niste tinte pretilecte ale executantului PAVEL TEODOR
  1. Ciobanu -mosier pe o investitie din bani europei de care s-a ales praful cu fiul angajat la firma lui tata
  2. Radu frizerul -un infractor si atat
  3. Costica brutarul – cam tacut ce-i drept, dar nu stim de ce tace ca nu are ce spune sau ca spune multe doar cand tace.
  4. Cosmin taximetristul – cu un loc caldut la firma unde el hotareste si inca un loc in fruntea comunitatii
  5. Cosmin Motu – rezolvat si el si tata, tot la aceeasi ,,firma,, a lu~ Pavel
  6. Ramona doctorita – mosier pe mai tot terenul agricol si medic cand nu munceste pamantul
  7. Nasa Ana – cu putina scoala dar primar in sat
  8. Adi Pavel junior – ocupant al unui scaun caldut asigurat de tata Pavel si mai nou mostenitorul tronului
  9. Stefan ceferistul – el e cu trenurile si in timpul liber si cand este in slujba comunitatii, ca nu stie cand pleaca trenul si s-ar putea sa il piarda
  10. Buga – faima lui Pavel, mort de mult, cum bine spunea un comentator
  11. Rus instructorul – el este cu instructajul, chiar si in timpul liber, ne da lectii de ,,condus,, comunitatea si cu fiica asigurata tot la,, firma,, lui Pavel
  Iar despre restul vorbim cand le-o fi randul
  Pai, ce, nu va mandriti cu astfel de consilieri?
  Sunt reprezentanti de seama ai nostri chiar daca ne este rusine cu ei, acestia sunt, nu avem altii.
  Sunt toti precum Radu frizerul…..

 10. Rusine sa va fie! Ati depus un juramant de credinta ca veti fi in slujba comunitatii, nu in slujba voastra. Asa sa va ajute Dumnezeu precum faceti! Iar de munca voastra necinstita praful sa se aleaga! Ca tot politicieni sinteti, de la mic la mare, semanati leit cu cei de sus

  1. Bine spuneti doamna
   rusine sa le fie
   ca ne insulta inteligenta
   doar pentru interesul lor sunt acolo
   de cate ori i-ati vazut pe strada
   eu nici nu ii cunosc macar si stau si traiesc in Recas
   Sa va fie rusine

 11. iar noi, tarani din tata-n fiu, care hraneam candva popoare

  privim la luna uneori, neputinciosi, cum tara moare…

  Iar voi ?…tot voi veniti la sate, din patru-n patru ani smeriti

  si ne priviti cu mila mare, dar pentru voturi ne mintiti

  si ne promiteti mangaiere si viata plina de huzur

  dar dupa ce luati puterea, de-ai nosti tarani, va doare-n cur

  Decat al tarii grau curat sa-l plamadim in paine calda

  mai bine adunati arginti, iar tara poate sa si arda…

  iar hrana ne-o aduc streinii in vase bine ambalate

  şi din avutul nostru dacic, acestia si-au facut palate…

  Iar noi rabdam si ne hranim, cu guma lor de mestecat

  ca se topeau de ciuda toti, cand noi mancam doar grau curat…

  si ne-ntolesc cu haine scumpe ce stau pe noi ca pe strigoi

  mai bine am muri-n tarana, cum am venit pe lume…goi !…

  Ca umiliti suntem acuma de parca noi suntem streini

  iar tara asta-I raiul vostru, alesi nemernici si haini…

  Iar voi copii din mame reci si tati ce nu v-au alintat

  voi nu vedeti cum arde tara, ca nu mai e nici de furat ?…

  Ca ne-ati furat tot ce-am avut si ce-am muncit de generatii

  si din tarani si oameni demni, suntem mai rau decat argatii…

  Acum ca ne-a ajuns cutitul, din rarunchi si pan la gat

  Eu, taran si fiu din tarini, va voi spune doar atat :

  Dati-ne ”napoi argintul, aurul si ce-ti furat

  si ne-om face noi ”palatul” pe un varf de deal curat

  dati-ne ”napoi trecutul si tarani ce-ati ingropat

  si ne-om face iarasi viata, chiar de n-om avea ”palat”

  dati-ne iar demnitatea de-a fi cei ce-am fost candva

  si plecati in lumea larga … ca noi nu v-om cauta…”

  TAGS: bontida judetul cluj sandu catinean
  ARATA COMENTARIILE

   1. Mame, taţi, surori şi fraţi,
    Fii şi fi’ce şi cumnaţi,
    Socri, gineri şi nurori,
    Cuscri şi copii din flori,
    Şi bunici, ba şi nepoţi,
    Unchi, mătuşi şi strănepoţi,
    Tot ce-nseamnă rubedenii
    Ne-aţi pus astăzi căpetenii.
    Chiar şi-amantele şi-amanţii,
    Fufele şi cu berbanţii
    Ne sunt azi, vai, guvernanţii!
    Oda pentru Consiliul Local Recas

 12. Oda pentru Pavel Teodor

  E un munte de slănină
  Şi-are-o faţă ca de sodă
  Tot Recasul se închină:
  Iată-l pe Teodor Vodă!

  Îl votară integratii
  Risipiţi în patru zări
  Ne-au cam dat cu flit, hoinarii:
  Votul marii răzbunări!

  Straşnică mobilizare
  Pe Facebook şi Internet!
  Hai la Recas de vînzare
  Are banner şi-n closet!

  N-am crezut că ne va bate
  Dumnezeu aşa de rău:
  Ne-a arătat că se poate
  După Pasca si mai rau

  Iese Cristi la bătaie
  Trei piftii-s la guşa lui
  Sar în curul gol, din baie
  Adi şi cu alţi lachei.

  La fasole cu Paveles
  Stau la coadă interlopi –
  La Putere tot golanii-s
  Aţi votat de-aţi dat în gropi.

  Hai, veniţi acum la Recas
  Luaţi-vă satu-napoi!
  Ah, ce farsă dureroasă
  Şi ce baie de noroi!

  Plîngi pînă îţi crapă buza
  Tu, nefericit norod:
  Pe tronul lui Vodă Cuza
  Stă Teodor Voevod!

  1. Elviro….tuuuuu….ori nu stii …ori nu esti dă p-aici…. E valabil pt toate postarile tale ….Elviro…Nu ca nu te pricepi sa aranjezi cuvintele intr-o poezie si sa faci rime ….daaaaaa’…..baş ai gresit destinatarul ei! Daca pt omul asta care a facut atitea lucruri bune pt Recas si satele apartinatoare ti-ai permis sa folosesti asemenea cuvinte ………ma intreb pt fostul ………?….Pasca cum ai scris in rime ………ce cuvinte ai fi gasit in DEX-ul lb.rom. ca sa-i compui o odă……????????? P.S.:Primar ca Teodor Vodă asa cum il numesti tu pe dl.primar , ing.Pavel Teodor ….. baş n-o mai avut Recasu’ pina acum !!!! Ti-o confirma procentele de la ultimele alegeri unde a cistigat …….Teodor Pavel al doilea mandat cu un procent covîrşitor siiii ….fii
   sigura ca va cistiga si in continuare daca va mai candida ….repet a cistigat fiind votat de „integratii” asa cum spui tu ….printre ei fiind si tarani din satele apartinatoare Recasului ,care si-au exprimat optiunea lor ,pt că…să ştii că poti fi om simplu da’ să ai o judecata uimitor de dreaptă !!! Asa ca fiti responsabili ca cetateni de rind ai Recasului sau de pe alte meleaguri siiiii…. lasati-l pe primar in pace……..nu episodic sa incercati sa ii bagati bete in roate gasind diverse motive ….ca sa stiti ca eu una am „abilitatea”? de a citi printre rinduri si „citesc ” si rautatea , refuzul acceptarii unei infringeri, ne….consolarea nici dupa ceva vreme (ani chiar)…etc .S-auzim de bine!!!

   1. Dati-i pace omului sa isi alega atit cit ii este permis de lege ca sint convinsa ca nu face imprudente , echipa cu care poate sa isi continue proiectele din campania electorala …ca e suficient de capabil,destept,ambitios ,tenace ….dar trebuie sa fie si lasat in pace …na…c-am facut si eu rime ☺, nu cum am spus mai devreme sa fie episodic atacat ….sa” vi-l transformati intr-o tinta” si sa va comportati ca atare cu ea….cu tinta.E rusinos si se mai si vedeeeee….de la o posta ….!!!Siiii….da…foarte bine ca e consilier si baiatul acela de al carui istoric se leaga unii si si baiatul primarului …care daca il mosteneste pe tatal lui la ambitie ,constiinciozitate ,etc poate deveni d.p.m.d.v. oricind ” primarul Pavel jr.” ?NA CA V-AM ZIS-O !!!!???

     1. Elviro….fata (ne)inspirata cine-i fi tu in spatele astui nume …..Vreau sa cred ca unele cuvinte le-ai folosit doar pt a avea rima viersu’ tau….vreau sa cred ca nu esti asa limitata in gindire si logica incit sa te cobori la a scrie astfel de viers jignind ,vreau sa cred ca ai avut o scapare de moment si ca inspiratia te-o fentat si ai comis-o ,vreau sa cred ca…ma repet nu esti atit de limitata in gindire incit sa te folosesti de ironii ca sa iti scrii viersu’ ….fiindca inspiratia iti da ghies uneori ,vreau sa cred ca te vei autocenzura pe viitor cind te -boldeste inspiratia sa scrii viersuri ….vreau sa cred ca …..
      P.S.: Ia analizeaza citeva momente poza primarului din articol…este ca e fața si privirea unui om sigur pe el ,care stie ce vrea ,puternic ,care priveste increzator in viitor si nu se lasa doborit de rautatile oamenilor ???
      ????????????

 13. Stimata”domnisoara”se pare ca la capitolul gîndire,scriere și exprimare ti-a rămas creierul blocat de pe la 14 anișori.Diferenta intre tine si Elvira este ca tu mai ai puțin și vei fi o pensionara care ai trecut prin viața fără a lasa ceva in urma ta,pe cînd Elvira este o DOAMNA deșteaptă,inteligenta,cu caracter și o bună poetă.Sper ca in Recaș să nu fie multe exemplare ca si tine,CĂCI sunt suficiente in primărie adunate în jurul marelui voievod.

  1. Marcele n-ai putut sa taci !!!No atunci incaseaza !I-auzi : Daca desteap…..poeta Elvira isi cistiga existenta scriind astfel de versuri jignitoare …..si mai asteapta in ipoteza ca publica o carte cu astfel de poezii sa-i mai si cumparam cartea ….e greu de crezut ca mai mult decit pită şi apă poate minca de pe urma cartii….sa guste si niste „slanina” nici nu poate fi vorba ?????Asa ca sfatul meu pt ea e sa se reprofileze si pt tine :nu te mai face de ris !!! NA CA TI-AM ZIS-O asa cu mintea mea ramasa pe la 14 ani !!! ?????

   1. Eu am un ideal în viaţă
    Să mulțumesc pentru-al meu har
    Nu sunt egal cu o paiaţă
    Care trăieşte în zadar.
    Mă uit la forfota aceasta
    De trepăduşi şi de pigmei
    Ah, Doamne, de ce-mi dai năpasta
    Să-mpart acelaşi timp cu ei?
    Prostia lor mă doare fizic,
    Fac palpitaţii, mă sufoc
    Tuşesc mai rău decît un cinic
    Cand proştii ies pe primul loc.
    Nu mai suport această pleavă
    Slujind al său conducător
    Turbez cand văd cîte-o epavă
    Că-i secretară vorbitor.
    Ei fac greşeli gramaticale
    Ca ultimii analfabeţi
    Închină toasturi, osanale
    Până ce cad pe Pavel, beţi.
    Au haine scumpe, elegante
    Peste o platoşă de jeg
    Și ce priveliște de proaste !
    Ce animale, ce peleg.
    Ca să scăpăm de-a lor duhoare
    Trebuie jetul unui rîu.
    Ce caut în astă viermuială
    Acestei doamne de molâu?
    De ce mi-ai dat aşa osândă
    Oh, Dumnezeule din cer?
    Mă urmărește stă la pândă
    Hăitaşa fără caracter.
    Normal că deranjez întruna,
    Normal că-i complexez pe toţi,
    Resping corupţia, minciuna
    Şi cîrdăşiile cu hoţi.
    E clar că nu-s din lumea asta
    Am altă tablă de valori.
    Nu-i mai suport pe proşti şi basta!
    Eu sunt ce sunt, ei slujitori.

    1. Stai tu fată Elviro in lumea ta ca stai bine acolo !!!???…Nu ne împuia capul cu viersu’ tau care isi pastreaza in el ironia ,bataia de joc,mistocareala ,etc ,fata de semeni ….oricare ar fi ei ,de fapt viersu’ tau iti tradeaza caracterul …..si… las cititorul sa hotarasca ce fel de caracter ai ….SI CIND TE-I SATURA DE LUMEA ???? TA MAI FA SI TU O PLIMBARE PE STRAZILE RECASULUI ….ASTA DACA ESTI DIN RECAS ….SI CHIAR SI PE SATE SI ADMIRA SI TU PEISAGELE …CA AI CE ADMIRA ….DATORITA PRIMARULUI PAVEL TEODOR SI DUPA CE TE RELAXEZI NIȚEL POATE ITI SCHIMBI VOCABULERU’ DIN SCRIERILE TALE REFERITOARE LA DUMNEALUI.

     1. ” A se ascunde dupa degete ”….daaaa… io o modific un pic , ”a se ascunde dupa satira”…

 14. Domnisoara Tosa Lidia
  Taci ca esti praf si la propriu si la figurat
  Esti greu de tolerat si pe retelele de socializare
  Ne indispui

  1. Vergi si mai cum …??????
   Praf de care ….de tras …???….?????
   Vezi ca da dependenta siiii ….si binedispune…??????

 15. Penibila”domnisoara ești îngustă la minte ca si voievodul și cele două slugi de la secretariatul primariei.Va dau un sfat la toti cei fara caracter si minte-nu veti ajunge in viața prea departe.Vremea voasta apune, sunteti niste ratați.Esti prea îngustă la minte sa înțelegi.

  1. Reciteste mesajul meu din 10.07.2017 de la 4,30 p.m. mai pe sfirsit ….capitolul …sfaturi pt tine ?????…..???….”nu te mai face de ris” si acum indraznesc sa completez ….eventual schimba-ti pseudonimul ????????????????
   Noapte buna sa ai si roaga-te sa nu -ti bintui somnul si visele ….?????????….BUHUHUUUUUU….?????

   1. Mă-ntreabă Recașu” n surdină:
    „Doamna o să-şi mai revină?”
    Nu-şi revine niciodată,
    Tot timpul este ocupată
    Cu al său primar în colonie
    Nu-și revine din prostie….

 16. La treburile serioase
  Noi nu ne concentrăm destul
  Avem o somnolenţă-n oase
  Şi-o zeflemea de prost fudul.
  Doar la reluări de faze,
  Parcă ne mai trezim nițel
  N-avem profil de kamikaze
  Tiparul nostru-i Slan-pavel
  Apocalipsa furtunoasă
  Îi sperie pe paveleni
  Pe ei nu i-o găsi acasă
  Vor fi la mese sau pomeni.
  Aceasta, poate, ne e soarta
  S-o tragem şi pe asta-n piept
  N-aveţi decât să-nchideţi poarta
  La cei ce vor urma din el.

  1. De regula un pictor isi semneaza lucrarea cu numele său ,un creator de moda isi pune brand-ul pe haine,fabricantul de masini isi pune sigla pe masina ,dta. de ce nu iti scrii tot numele si acesta sa fie real pt ca cititorul sa stie despre ce poeta este vorba?
   In felul in care procedezi dta. poti jigni fara oprelisti ,asta pina se supara cineva pe tine si tot te descopera cine esti .Chiar dta. nu vezi realitatea?

    1. TOCMAI „AM OBSERVAT”….CA UN DESTEPT CE SINT CONFORM SPUSELOR TALE DE ADINEAURI CA ” MI-AI FACUT O OBSERVATIE „” …..HAHAHAHA!!!…..?

     1. Nu-mi place să vorbesc în limbi străine
      Deşi le ştiu şi chiar le preţuiesc.
      Fii demn de lucruri ce nu-ți sunt străine
      Așa cum eu le simt le și trăiesc.

      De ce-aş vorbi engleză sau germană
      Sau graiul rus, francez sau spaniol?
      Când limba mea ție îți e străină
      Realitatea mea e singur orator.

      Ce n-ar da alţii, Doamne, să vorbească
      Atât de dulce, simplu şi bogat!
      Ei ştiu să latre să maimuţărească
      Să dea comenzi scrîşnit şi cadenţat.

      Fireşte, ştiu că toate au valoare
      Exprimă stări de spirit, raţiuni
      Dar limba mea chiar dacă ,,doare,,
      Aceeași e și pentru cei străini.

 17. doar in momentul in care va haituiti intre voi, ies mizeriile morale la suprafata, astfel mai aflam si noi cat de imorali sunteti

 18. „Aveţi, maestre, peste 90% ?
  Un milion de euro primim!
  Juma-juma, dar nici nu se discută!
  Ce facem, batem palma sau glumim?!”

  Mă uit la ei cu scârbă şi ruşine
  Mafia-şi vîră coada şi aici
  Şi mă întreb: Cum au ajuns la mine?
  Cât mă cunosc aceşti rechini pitici?

  Şi cînd s-a dezvoltat reţeaua asta
  Ce unelteşte azi în subteran?
  Ei scot profituri din orice – şi basta!
  Ei ştampilează fiecare ban!

  Abia acum nu mai contează votul
  Abia acum e blat şi e trucaj
  Păzea, că intră-n scenă plodul
  El spală bani, cu ochii la sondaj.

  Este primar, din asta chiar trăieşte
  Profesie riscantă, sunt puţini
  E şi normal ca-n consiliu lu’ peşte
  Şi „dealerii” să prindă rădăcini.

  Problema nu-i a lor – le este foame
  În stare-s de orice pentru mangoţi
  Dar la aceste sforării infame
  Vor pune botul candidaţii toţi?

  Mor de plăcere să le văd figura
  Cum plescăie din buze, fericiţi
  Transpiră brusc, li se usucă gura
  Fac calcule pe banii nemunciţi.

  Cui vor da votul? Chiar că nu contează!
  Cui a promis că pune banii jos…
  El e în cărţi acum, negociază
  Ce minunat! Ce schimb avantajos!

  Aşa e tras în piept Recașul
  Deşi e plin de lipsuri şi nevoi
  Mai nou îl vinde însuşi candidatul
  Pe 30 de arginţi în turul doi.

  Trăiesc sătenii vremea de pe urmă
  E totul de vânzare. S-a sfîrşit.
  Atunci cînd te comporţi precum o turmă
  Să nu te mire că vei fi strivit.

  Eu nu mă vând. Eu nu sunt o perdantă
  De-aceea pot să-i judec azi pe toţi:
  Cui voi da votul? Treaba e tranşantă:
  Lui Dumnezeu, stimaţi compatrioţi.

  1. Pe timpuri….existau „poeți de curte”.Ma intreb …si in zilele noastre mai exista asa ceva ??? Si ….la curtea cui slujeste un astfel de poet …poetă??? Apropo …daca exista si azi „poeți de curte” ar trebui trecuta si in nomenclatorul de meserii ???

 19. „Dani”si mai cum,sincer ești foarte penibil,mai ales că se observa foarte clar CĂCI ești sluga edilului și a partidului pe care il reprezinta voivodul.Te deranjează poeziile doamnei Elvira,pentru că și tu TE regăsești în ele.Uite ca pe mine nu ma deranjează și încep să cred că tot mai mulți votanți va vor întoarce spatele.

   1. Dani!!!
    doar observatii stii sa faci???
    Mai observa si tu din cand in cand ceva din realitatea cu care tu nu ai contact si totusi te confrunti.
    Ha!!HA!!HA!!!

 20. articolul contine niste dezinformari crase Matedolean Fekete Ramona Codruta are cabinetul medical de 15 ani !!!! Nu de acuma cum insinuati voi Il are in aceleeasi conditi ca si ceilanti medici din Recas Pavel Teodor a câstigat cu 92 % alegerile Toate atacurile au inceput când Nacescu a fost schimbat din postul de vice si a Pavel nu la pus pe Bumbuc vice Vei 2 n-ar fi ajuns in veci consilieri daca nu era Pavel Teodor Ce a facut omul asta ca primar nu a facut nici un primar in 30 de ani ! Comunitatea il sustine pe primar neconditionat Veo 2 consilieri Bacescu si Bumbuc si-au dorit cu ardoare functii daca nu li sa dat au inceput atacul la primar Niste caractere de mahala !!

  1. Eu am scris ca respectiva doamna are cabinetul inchiriat de la primarie, nu de la primarul Teodor Pavel. Pe de alta parte, daca nu ar vota in sedintele de consiliu local asa cum isi doreste primarul – acum domnul Pavel, maine alt primar -, pot presupune ca i s-ar putea face unele sicane cu spatiul respectiv? Cred ca pot emite supozitii. Sau nu? Care sunt celelalte „dezinformari crase”, ca nu ati mai dat alte exemple? Am dezinformat cand am scris ca fiul primarului a devenit recent consilier local, dupa ce primise deja o slujba la o societate la care primaria condusa de tatal sau are un rol major? Am dezinfornat cand am scris ca un alt nou consilier local e un fost detinut recidivist? Am dezinfomat cand am prezentat conexiunile dintre consilierii locali, primarie si firma primariei, Primrec? Concret, care sunt dezinformarile?

   1. D.p.m..d.v. eu cam asa vad lucrurile :
    un primar oricare ar fi el …ca sa poata realiza ceva pt comunitate are nevoie de sprijinul consiliului local . Un primar ,in speta dl.ing.PAVEL TEODOR care in 2012 a venit „ca o gura de oxigen ” pt recaseni si cei din satele apartinatoare ,pt a face ceea ce a facut pina acum pt comunitate a avut nevoie de sprijinul Consiliului Local Recas si….pt a -si duce promisiunile facute catre cetateni pina la capat va avea nevoie si in continuare de sprijinul aceluiasi consiliu.Ori , „daca nu trag toti consilierii alaturi de primar la aceeasi caruta”…..sa-mi fie scuzata expresia de catre acestia dar am vrut sa fiu cit mai explicita ,cum s-ar fi putut realiza atitea lucruri bune intr-un timp record …. siiii…. ca tot am adus vorba de record ……. recordul in procente obtinut de acelasi PAVEL TEODOR la alegerile din 2016 ,nu a fost altceva decit o confirmare a faptului ca recasenii si cei din satele apartinatoare stiu ce vor si ca de un astfel de primar au nevoie !!!!!
    Sigur …ca mi se pare normal sa vrei ca primar sa elimini acei consilieri …mai mult care fac pare din acelasi partid cu primarul ,ca sa faci loc pe buna dreptate celor care doresc bunul mers al lucrurilor ,indiferent ca e hair-stylist (si unul foarte bun) ,fie ca e fiul primarului fata de care daca intr-adevar primarul PAVEL TEODOR avea un interes ascuns l-ar fi pus pe liste pe o pozitie mai sigura si confortabila pt a ajunge mai devreme consilier. Sincer ,restul articolului cu exceptia celor afirmate de primarul PAVEL TEODOR pt mine e o ….poveste !

     1. V-am ascultat si ….tocmai am mai citit-o o data si….tot nu m-ati convins ???…..”NICI POVESTE” SA MA FI CONVINS…???….ADICATELEA …..NICI VORBĂ SĂ MĂ FI CONVINS…..NICI POMENEALĂ….???? Si acu ‘ mă duc cuminte la năniță .??? Noapte bună!

     2. sa ne spui cand te trezesti din ,,adormire,, domnisoara sau poate mai bine nu, ca astfel suntem si noi mai linistiti fara atatea ,,emoticoane,, cate ne trasnmiti. Eu iti propun ca inainte de culcare sa te rogi lui pavel ca doar asa ramai in ,,adormire,, si nu te mai gasim pe in calitate de comentator.
      Ramai in adomrmire, domnisoara!!

     3. Unde nu ma mai gasiti in calitate de comentator ?????? Unde sa ramin …in adomrmire…?????? PAI CUM SA NU FOLOSESC EMOTICOANE …SI CHIAR UNELE DRAGUTE CIND SCRII ASA …..??? ….sau drărgruțe …??? ca sa ințîrelegi si tu ….????

 21. Stimati recaseni,
  Daca acest articol dezinformeaza, este simplu, procedati ca si mine si va veti convinge
  – accesati saitul primariei si veti gasi hotararile consiliului local aproibate(unele doar)
  – cu stupoare veti constata ca tot ce inseamna hotarare este initiata de primar
  – nu stiu cine este Matedolean Letitia, dar in luna mai 2017 i se atribuie direct un teren in suprafata de 7700 mp
  http://www.primariarecas.ro/consiliul-local/hotarari-ale-consiliului-local/%C8%99edin%C8%9Ba-ordinar%C4%83-31-05-2017/250-hcl-166-vanzare-finala-teren-extravilan-7700-mp-matedolean-letitia-cf-413748-recas/file.html
  – si tot asa rasfoiti fiecare hotarare facuta publica si veti constata ca aproape fiecare consilier are cel putin un interes, beneficiu, avantaj, etc.
  Este simplu sa intelegeti ca aceasta este o increngatura
  Deci, nu se face vinovata presa de realitatea increngaturii existenta in consiliul local
  Despre aceste aspecte scrie presa, chiar va faceti ca nu inbtelegeti?
  Aici votrbim de IMORALITATE
  Si cu siguranta poate fi vorba si de ilegalitate, doar ca trebuie investigat
  Cu siguranta acolo unde exista imoralitate crasa exista si ilegalitate
  Voi cei care comentati in sustinerea increngaturii, cu siguranta aveti interes, beneficiii si capitolul altele
  Singuri va evidentiati interesul

 22. Aveti toata pretuirea noastra domnule Brindescu… cetateni timiseni si nu numai. Aveti curajul pe care altii nu il au. Dezvaluiri obiective, reale si de succes!
  Va indragesc pentru activitatea ireprosabila pe care o desfasurati!
  Nu cedati la nemultumirile unora, aceea sunt cei care au ascuns ceea ce dumneavoastra dezvaluiti.
  Sa o tineti tot asa!
  Sinteti unul din putinii profesionisti de succes si cu mult curaj de a face dezvaluiri
  Ana Musatescu

 23. Acesti oameni sunt deranjati ca sunt dezvaluiti. Cu siguranta in spatele fiecarui comentator pro Pavel, exista un consilier ,din cei 15, cred, ca toti sunt PSD-isti, Aceleasi lepre pesediste de la cel mai mic nivel pana la cel mai ridicat, tot niste LEPRE sunt. Doar ca astia mai cresc si sa vezi ce vor deveni

 24. Doamna Matedolean, daca tot aveti reactii, ne spuneti cam de cand sunteti consilier? cred ca tot de atatia ani, de cand vi s-a atribuit si cabinetul. Intrebarea mea este: Eu de ce nu am AVUT ACCES LA UN ASTFEL DE SPATIU? RASPUNS: CA NU ERAM CONSILIER MATEDOLEAN.
  Si atunci va revolta acuzatiile si increngatura din care faceti parte.
  Dar , daca tot ne-ati sugerat vom verifica mai indeaproape sa vedem daca chiar sunteti o oropsita a mandatului prezent si cele trecute, Cautam si noi ca si presa

 25. Doamna Matedolean, daca tot aveti reactii, ne spuneti cam de cand sunteti consilier? cred ca tot de atatia ani, de cand vi s-a atribuit si cabinetul. Intrebarea mea este: Eu de ce nu am AVUT ACCES LA UN ASTFEL DE SPATIU? RASPUNS: CA NU ERAM CONSILIER MATEDOLEAN.
  Si atunci va revolta acuzatiile si increngatura din care faceti parte.
  Dar , daca tot ne-ati sugerat , vom verifica mai indeaproape sa vedem daca chiar sunteti o oropsita a mandatului prezent si celor trecute, Cautam si noi ca si presa sa vedem in ce calitate va plangeti, de victima sau de beneficiar direct.

  1. Intreb si eu …de ce nu va puneti problema si a celorlalti medici care au primit spatii pt cabinete poate chiar tot in aceeasi perioada ….si nu e greu de verificat asa cum spuneti si … cred ca nu erau consilieri ….ce mai ziceti acum ???

 26. Si,
  daca, tot sunteti atat de lipsiti de interese si fara beneficii, donati-va lefurile pe nemunca ce valoreaza cat salariul unui muncitor la privat, pentru care sunteti in slujba comunitatii doar 2-3 ore pe luna si atunci doar sa fiti la numar la initiativele doar ale edilului sef. Cui sa le donati? copiilor flamanzi din Recas care nu sunt putini la numar. Sau astfel de acte filantropice va sunt straine? Pai, da, ca voi nu stiti ce inseamna sa te culci si sa te trezesti flamand. Sunt multi care asa traiesc iar voi nu va mai saturati de beneficii.
  Atunci cand cel putin unul din voi renunta la leafa sau beneficii se poate numi MORAL sua CORECT alaturi de semenii aflati in siferinta. Altfel sunteti doar o increngatura doar pentru interese.
  Asa sa stiti
  Doar asta sunteti!

  1. Copiii flaminzi din Recas au parinti….care pot cumpara de la marmacie cind se mut balonase , bumbi de inghitit ,ca sa nu mai existe copii flaminzi , nu trebuie pasata responsabilitatea celor care se fericesc fara cap in circa unora constiinciosi si constienti de responsabilitatea de parinte .

   1. nu toti copiii din Recas s-au nascut in familii de consilieri precum Matedolean si altii. Parintii multora sunt nevoiti sa munceasca din greu ca sa asigure copiilor hrana de zi cu zi, stimate domn Dani, spre stiinta dumneavoastra, asta daca traiti cu noi in astă comunitate

 27. sunteti o turma de obedienti care il veti vinde pe voievod pe doi arginti, asa cum bine spunea distinsa doamna Elvira. El se bucura cu voi pana va fi vandut, iar mai apoi va cauta altii ca voi si tot asa sunteti usor de inlocuit. O turma de slugarnici fara valori

 28. Haita strigă-n gura mare
  Trezind morţii-n cimitir:
  Hai la Recas de vînzare!
  Un loc ieftin, un chilipir!

  Se cumpără, ca la piaţă
  Voturi pentru decident
  Avem un tandem-paiaţă:
  Un primar și-un corigent.

  Dar, paradoxal, e bine!
  Mai sunt şi locali eroi
  Nu dau cinstea pe ruşine
  Şi vor sparge-acest buboi.

  Jos consilliu! Luptă, frate!
  Pune-i pe bandiţi la zid!
  Pentru Cinste şi Dreptate
  Pe primar și pe partid!

  Ne ţin predici democrate
  Ca la plozi ai nimănui
  Cine nu cade pe spate
  Va fi vai de capul lui!

  Jaf pe faţă, fără jenă
  Ne-au pus pielea la proţap
  Ne ia şleahta paveleană
  Pînă şi ochii din cap.

  Mai avem oameni politici?
  Sau doar un talcioc și-un cor
  Țoape, gloabe și slugarnici
  Si o javră vorbitor!

  1. Cumva …Elviro in drum spre casa de la job si/sau de la shoping ti-a dat inspiratia un brînci de era sa cazi cît colo si …. ce ti -ai zis tu :”Ia sa mai mistocaresc eu nitel sa nu imi ies din mînă.” Urît fată …urît sa te ascunzi in spatele satirei ca sa pupi …..

 29. Păi , cum ne-a fost vorba, bree???
  Este sau nu este încrengătură?
  Hai să vedem, dacă tot am învățat să ne informăm de pe saitul primăriei, constat că încrengătura se extinde si în rândul angajaților din primărie
  Priviti vă rog, Hotarare consiliu local scutire taxa impozit pe niste terenuri, Cernescu Simion si Cernescu Cosmin, publica pe saitul primariei.

  Oare să existe vreo legătură sau vreun interes al unui functionar din primarie care culmea este ca e si secretara primarului, adica mana dreapta? Si, din ce am inteles este secretara primarului dar de fapt primeste un salar pentru o functie de conducere. Si increngatura se extinde si in familia secretarei primarului , mama fiind si ea angajata primariei, la caminul cultural din Bazos , camin ce nu se deschide de trei ori pe an,sunt din Bazos si vorbesc in cunostinta de cauza… ce face nu stim, dar e destul ca intreaga familie a secretarei are beneficii si multe alte facilitati.

  Nimic de spus, doar ma intreb daca familia Cernescu pe care nu o cunoaste doar Bazosul si intreg Recasul, reprezinta vreun caz social?? VAAII, VAAII!!
  Faorte bine , atunci sa ma scutiti si pe mine ca am si eu un teren, adica nu am niste terenuri, am doar un teren intabulat dupa legea veche, scutirea este valabila pentru toti cetatenii Recasului sau doar pentru unii???
  Voi primi raspuns cand ma voi adresa primariei cu aceasta problema si cu siguranta va voi informa. Si daca este asa nu trebuia sa stim si noi, noi umilii cetateni de prin satele apartinatoare.
  Este sau nu este încrengătură? Ajutati-mă să deslușesc acest mister

  1. Familia Cernescu intotdeauna a stiut sa se orienteze, doar sa ii fie bine. Doar de castigat au avut in fiecare mandat, fie a lui Pasca , fie a lui Pavel, stiu sa linga bine si sunt ,, fideli ,, la orice schimbare. Au doar de castigat.Ce conteaza cine e la putere, lor sa le mearga bine. In urmatorul mandat, oricine va fi la fel de servili vor fi. Cel putin , cei din Bazos ii cunoastem foarte bine.
   Raman in avantaj dupa orice schimbare.
   Trebuie sa ai tupeu, in rest nimic nu iti trebuie.

   1. Ați transformat primăria în SC Pavel&Cernescu SRL. Nimic fără ei si doar cu ei în viața comunității. Le-ați creat facilități de la functii, salarii, scutiri de taxe, spații si probabil și lemne de foc din pădurea lui Pavel. Ați exagerat în mod evident. Cunosc și eu aspecte legate de familia ,,non grata,, agreată atât de Pașca cât și de Pavel, în egală măsură. Așa vei păți și tu Pavel, cum a pățit Pașca, unde familia Cernescu a avut o contribuite majoră. Si medicul să spunem că a realizat ceva în viață, dar doamna doar a stat în spatele lui și s-a lăudat cu numele dobândit, în rest nimic dobândă. Se va termina și cu era lui Pavel, îi vom vedea la fel de slugarnici.
    Si daca este atat de eficienta cum o vede Pavel de ce nu o implică doctorul în afacerea sa? găsiți răspunsul cetățeni ai Bazosului și nu numai.
    Eu îi cunosc, au crescut sub ochii mei.

 30. Veti pleca din fruntea comunitatii la fel de aplecati cum va prezentati in actualul mandat, pentru ca nu ati stiut sa va indreptati coloana atunci cand ati avut ocazia si astfel veti ramane niste nevertebrati

  1. Slabe sanse sa plece….de aplecati nici nu se pune problema ….cetatenii au stiut ce primar si consilieri vor in fruntea comunitatii ….drept dovada daca nu stii iti spun eu ….TEODOR PAVEL E LA AL DOILEA MANDAT DE PRIMAR….SI CISTIGAT CU UN RECORD IN PROCENTE , siiiiii….ma indoiesc ca lumea va vrea ” sa dea vrabia din mina pt aia de pe gard ” la viitoarele alegeri ,sper ca intelegi mesajul …eu una „nu ma risc „…….☺

 31. Asa e si la Sacalaz si la Dumbravita si la Giroc , povesti cu tarlale , metrese , tiitoare , nepotisme , consilii locale aservite primarului si intereselor lui si ale acolitilor . Cel mai reprezentativ este Girocul , fieful constructorilor si a imparatiei pe viata dupa bunul lui plac al celui ce si scutura trandafirul cu petale otravite pesediste în comunitate Bineînteles cu efecte benefice asupra cresterii nivelului de trai a ei si a familiei ei sereiste , petalele fiind nenumarate

Lasă un răspuns