Un sat din vestul ţării riscă să dispară de pe hartă din cauza samsarilor de terenuri agricole. Primarul a depus plângere la DNA Timişoara

Comuna Zăbrani este pe punctul de a pierde mai multe terenuri proprietate privată, în favoarea unor „samsari de terenuri agricole”, cu largul concurs al unor funcţionari din instituţiile statului.

Situaţia a fost adusă la cunoştinţa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Timişoara, printr-o plângere făcută de Primăria Comunei Zăbrani, ce a fost însoţită şi de alte documente, care să ateste cele afirmate.

Potrivit informaţiilor noastre, dosarul a ajuns pe masa procurorilor arădeni iar în prezent se desfăşoară o anchetă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad pe temă, cu specificaţia că primarul comunei, Marian Toader, nu are încredere în demersurile poliţiştilor arădeni, din cauza unor interese pe care unii dintre aceştia le-ar avea în acest caz.

Pentru acurateţe, prezentăm în cele ce urmează, integral, plângerea depusă de Primăria Zăbrani la DNA Timişoara:

VEZI MAI MULTE AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un sat din vestul ţării riscă să dispară de pe hartă din cauza samsarilor de terenuri agricole. Primarul a depus plângere la DNA Timişoara

  1. ARAD ii un focar de astfel de specimene din pacate singurul din tara care mi-a lasat o impresie foarte urata zici ca esti in evul mediu la soferie si lumea de acolo ii cea mai destepata de pe pamant cu alte cuvinte ma scuzati cei ce nu merita asta dar aveti acolo NUMAI TARANII .

Lasă un răspuns