Campanie de colectare a deşeurilor voluminoase şi periculoase

Noul operator de salubrizare de pe Zona 0 – Ghizela, “Retim Ecologic Service” S.A., va desfășura, în colaborare cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș, cea de-a treia campanie din acest an destinată colectării deșeurilor voluminoase și periculoase, de pe raza celor 23 de localități componente ale zonei.

CITEŞTE ŞI: Căutând-o pe Dalinda. Povestea artistului timișorean care a înregistrat peste 135 de milioane de vizualizări pe YouTube doar cu o piesă

Această campanie se va întinde pe parcursul lunilor august, septembrie și octombrie și se va organiza în spații special amenajate.

În municipiul Lugoj, locuitorii vor avea la dispoziție nu mai puțin de 15 locații pentru a depune deșeurile voluminoase și periculoase și vor putea începe să depună deșeurile voluminoase încă din această săptămână, din 16 august.

CITEŞTE ŞI: Focuri de armă trase la Timişoara, în urma unui scandal izbucnit între două familii de etnie romă

Reprezentanții operatorului Retim anunţă că este interzisă amestecarea deșeurilor voluminoase cu cele periculoase, existând containere diferite alocate fiecărui tip de deșeu și avertizează, de asemenea, că deșeurile electrice, electronice și electrocasnice (DEEE-urile) nu vor fi colectate în cadrul acestei campanii.

CITEŞTE ŞI: Povestea omului de afaceri Gheorghe Șeran din Dubai, fost polițist, ajuns (și) cineast de Bollywood

Programul detaliat cu zilele și orele de derulare a acestei campanii, pentru fiecare localitate în parte, poate fi consultat pe site-ul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș, www.adidtimis.ro, la secțiunea Anunțuri 2018.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.