Povestea omului de afaceri Gheorghe Șeran din Dubai, fost polițist, ajuns (și) cineast de Bollywood

Prin ambiție și perseverență, oamenii pot realiza lucruri incredibile! Pornind de la această idee, vă prezentăm povestea de viață a unui arădean care impresionează și ne-a impresionat și pe noi: Gheorghe Șeran a demonstrat tuturor că atunci când crezi în tine poți face lucruri excepționale chiar și dacă pornești de la zero.

Deși inițial a fost polițist de frontieră la vama Nădlac, arădenul a simțit nevoia să lase totul în urmă (la fel ca și fratele său, care a plecat în Australia) și să-și joace cărțile destinului în Emiratele Unite, unde a emigrat împreună cu soția sa, în urmă cu 12 ani. De atunci, a devenit unul dintre cei mai apreciați și de succes consultanți imobiliari din Dubai, fiind implicat în vânzarea unor vile de milioane de euro, iar apoi și-a îndreptat atenția și spre o pasiune a sa, filmele. Astfel, la ora actuală este și general manager la o casă de producție de filme.

CITEŞTE ŞI: Atmosferă incendiară la Zilele Comunei Dudeştii Vechi (foto/video)

L-am contactat pe Gheorghe Șeran pentru a afla mai multe despre începuturile acestui hobby al său legat de filme și, mai ales, despre filmul produs de el, „Lashtam Pashtam”, a cărei premieră mondială este chiar astăzi și despre care aflăm de pe afiș că a fost inspirat din întâmplări reale. Filmul e distribuit în cinematografe de Sony Pictures International.

Arădeanul ne-a răspuns cu amabilitate și promptitudine la întrebările pe care i le-am adresat, astfel că am aflat că experiența sa legată de filme a început în 2010 când a filmat o scenă împreună cu Tom Cruise în filmul „Mission Impossible”, partea a patra, care s-a filmat în Dubai, pe Insula Palmier .

„Scena din film era de fapt o petrecere pentru strângere de fonduri de binefacere în Mumbai India. Culmea este că acum filmul meu, Lashtam Pashtam, pe care l-am filmat tot în Dubai și Mumbai/India, rulează în cinema-uri alături de Misiune Imposibilă 6 al lui Tom Cruise, nu că ar fi competiție, deoarece filmul meu este Bollywood, în hindi, și al lui Tom e Hollywood, în engleză.

Dar atunci, în 2010, fiind pe platourile de filmare câteva zile, am cules foarte multe informații, mai ales de la regizorul filmului MI4, Brad Bird, care era cunoscut până atunci doar pentru desenul animat «Incredibilii», iar eu cum aveam deja copii cunoșteam filmul «Incredibilii» pe dinafară și știam că este un regizor geniu, așa că a fost foarte ușor să îl complimentez și să mă fac remarcat din mulțime. În cele câteva discuții ce le-am avut cu el, mi-a spus problemele cu care s-a confruntat când a venit să filmeze în Dubai și ce s-ar putea face pentru a îmbunătăți Industria Filmului din Emirat în viitor. Bineînțeles că 3 luni mai târziu am înființat Fame Boulevard Entertainment ca agenție de talente exclusiv pentru film”, ne-a spus Gheorghe Șeran.

Drumul către producerea filmului „Lashtam Pashtam”

După ce și-a deschis agenția de talente, continuând și activitatea în domeniul imobiliarelor totodată, Șeran a început să prindă tot mai mult interes în industria filmului, astfel că a hotărât că merită din nou să riște și astfel și-a reprofilat agenția, schimbându-o direct într-o casă de producție.
„Având și firma mea de imobiliare în timpul acela, am înțeles repede că industria filmului în Dubai era încă la început, iar imobiliarele erau la mare căutare și automat câștigurile erau considerabil mai mari decât cele din agenția de talente. Așa că mi-am propus să mă concentrez pe imobiliare și să schimb profilul firmei de talente în casă de productie, cu gândul la producția de reclame, până când l-am întâlnit la un curs de actorie pe Manav Bhalla, de naționalitate indian, manager regional extrem de inteligent la cea mai mare companie de cargo din lume, MERSK, care mi-a povestit în detaliu amănunțit ceea ce avea să devină câțiva ani mai târziu «Lashtam Pashtam».

CITEŞTE MAI MULTE PE specialarad.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns