Focuri de armă trase la Timişoara, în urma unui scandal izbucnit între două familii de etnie romă

Au fost trase trei focuri de armă în faţa Spitalului Judeţean Timişoara, în urma unui scandal care a izbucnit, în noaptea de luni spre marţi, între două clanuri de etnie romă. Membrii celor două familii s-au urmărit cu maşinile.

Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, scandalul a izbucnit, în noaptea de luni spre marţi, între două familii de etnie romă, care s-au certat în oraşul Buziaş. La un moment dat, din localitate au plecat două maşini în care se aflau mai multe persoane, care s-au urmărit până la Timişoara şi s-au întâlnit în faţa spitalului judeţean.

CITEŞTE ŞI: Povestea omului de afaceri Gheorghe Șeran din Dubai, fost polițist, ajuns (și) cineast de Bollywood

Unul dintre bărbaţii aflaţi într-o maşină a scos un pistol şi a tras trei focuri de armă în aer, astfel că nicio persoană nu a fost rănită.

Până la sosirea echipajelor de poliţie, toate persoane au fugit de la faţa locului. După o anchetă care a durat toată noaptea, poliţiştii din judeţul Timiş au reuşit să-l identifice pe cel care a tras focurile de armă, un bărbat în vârstă de 45 de ani din oraşul Buziaş, asupra căruia a fost găsit un pistol Glock, de 9 mm.

CITEŞTE ŞI: Căutând-o pe Dalinda. Povestea artistului timișorean care a înregistrat peste 135 de milioane de vizualizări pe YouTube doar cu o piesă

La ora transmiterii acestei ştiri, bărbatul este audiat de către poliţiştii din cadrul Serviciului Arme şi Muniţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş.

Poliţiştii timişeni au întocmit un dosar penal pentru uz de armă letală fără drept, deţinere ilegală de armă, pistolul fiind adus din Italia, şi contrabandă, cu posibilitatea de extindere, în funcţie de cercetări, şi pentru tulburarea liniştii publice, conform mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Focuri de armă trase la Timişoara, în urma unui scandal izbucnit între două familii de etnie romă

  1. Daca pana mai ieri vedeam zilnic asa ceva la tv doar din Craiova dupa oltenizarea Timisoarei sa va asteptati sa vedeati asa ceva zilnic si aici!
    Emigrantii rRom.aniei ,viniturile din sud sunt cancerul societatii civilizate!

Lasă un răspuns