Vor creşte pensiile

matei suciu

Deputatul PSD Matei Suciu a anunţat că românii vor avea, în curând, pensii mai mari. Legea în discuţie a intrat în dezbatere publică, lucrurile intrând în procedura firească.

CITEŞTE ŞI: Campanie de colectare a deşeurilor voluminoase şi periculoase

“Legea pensiilor este una dintre misiunile cele mai importante ale guvernării şi sunt convins că va deveni funcţională, iar mulţi bătrâni vor avea venituri sporite.

Vor creşte în special pensiile mici, astfel că la finalul mandatului, în 2020, sumele se vor dubla, urmând ca în 2021 pensiile să fie şi mai mari.

CITEŞTE ŞI: Căutând-o pe Dalinda. Povestea artistului timișorean care a înregistrat peste 135 de milioane de vizualizări pe YouTube doar cu o piesă

Nu putem fi indiferenţi la nevoile şi necazurile oamenilor în vârstă, care au muncit din greu toată viaţa.

CITEŞTE ŞI: Focuri de armă trase la Timişoara, în urma unui scandal izbucnit între două familii de etnie romă

Ei merită un trai decent, de aceea această lege este una dintre preocupările noastre esenţiale, aşa cum a fost şi cea privind salarizarea unitară, unde am reuşit să creştem substanţial veniturile angajaţilor din sistemul de stat”, a declarat Matei Suciu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Vor creşte pensiile

  1. Oricat ai fi de PSD-ist, speram ca ai o urma de creier. Cum sa spui ca oameni care au iesit la pensie la 50 de ani merita sa traiasca decent cand in Romania o multime de oameni traiesc mizerabil desi muncesc cel putin 8 ore pe zi si nu au vreo speranta de a iesi la pensie vreodata iar jumatate din tineri sunt goniti din propria tara?! Casa nu mai spun de pensiile nesimtite care se maresc la fel de nesimtit cu acelasi procent doar pentru ca voi, cei care v-ati cumparat posturile si v-ati cocotat calcand pe cadavre putetii?!

  2. De unde ? Din ce? Cu inflatia cum este?Cand ne luati inapoi maririle acestea neacoperite, nu peste mult timp, ca la grecii? Bai nu ai rusine esti de origine din „Las Fierbinti”.

Lasă un răspuns