Alexandru Rafila: Nu înțeleg de ce poartă mască persoane singure în autoturism

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie și reprezentantul României în Organizaţia Mondială a Sănătăţii, a declarat miercuri seară la Digi24 că unii români au un comportament compulsiv în epidemie.

„Am vazut persoane singure in autorism si poarta masca. Sincer sa fiu, nu inteleg de ce. Astea devin comportamente compulsive si nu trebuie sa abuzam de ele e ca ne vor face viata un calvar”, a declarat Rafila.

„Eu nu sunt un mare adept al manusilor. E mult mai simplu sa ma spal pe maini decat sa schimb manusile, plus ca spalatul pe maini curata mai bine. E mult mai eficient, decat sa port manusi patru ore, sa ma spal pe maini din jumatate in jumatate de ora sau din ora in ora”, a mai spus acesta, conform stiripesurse.ro

Foto: Web24 News

4 Comments
idem 02/05/2020
Nici eu ,nu sunt un mare adept al interviurilor d-voastra,domnule doctor,ba chiar am unele indoieli asupra profesionalismului (nedovedit)!
anonim 30/04/2020
Cercetarile stiintifice intreprinse de prof.Rafila nu au evidentiat ca virusul n-ar calatori cu mijloace de transport,chiar insalubre (avioane,vapoare ,trenuri ,autovehicule etc poate chiar rachete),Purtatorii de masca in autoturism,chiar daca pentru moment e singular, stie ca masca trebuie purtata,poate mai urca cineva in masina,poate coboara el,etc., nu-i poate igienic sa pui masca,sa dai jos masca s.a
Radila_comunistu 30/04/2020
Acest idiot radila propavaduitor comunist al vaccinarii obligatorii a populației, nu are cum să înțeleagă regulile de bază a democrației, lipsa materialului cerebral și a bunului simț îl țin captiv în comunism.
Albu 29/04/2020
Uitat! Nu i ajută fata! Să întrebe un...