Marcel Vela: Suntem pe o pantă lină descrescătoare. Avem mai multe ipoteze pentru 15 mai / Video

vela 1

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a explicat miercuri la Digi24 că autoritățile au mai multe scenarii pentru perioada de după 15 mai, când se ridică starea de urgență:

”Sunt mai multe ipoteze, fiecare depinde de cum ne comportam pana pe 15 mai. Scenariile nu sunt doar de plan, imaginatie, tin de viata reala, de ce se intampla in practica. Daca vom respecta toate conditiile vom implementa un scenariu benefic.

Daca de 1 Mai, daca in weekendul viitor, lumea se relaxeaza, nu respecta Ordonantele Militare, nu respecta distantarea, daca pana in 15 mai se vor inregistra cresteri de cazuri, atunci evident ca din 15 mai nu vor fi scenarii analizate intr-o varianta optimista.

Din datele noastre nu este o explozie a numarului de cazuri. Suntem pe o panta lina descrescatoare.

CITEŞTE ŞI: Tu știi care este vârsta reală a ficatului tău? (P)

Putem sa mergem cateva zile la mare, la munte, putem sa ne facem planuri de concedii? Gandim mai multe variante, sa relaxam partial sau total. Daca vom avea comportament corect, s-ar putea sa avem mai multe masuri de relaxare. Daca exageram, facem gratare, chefuri, atunci din 15 mai din pacate nu vom putea relaxa foarte multe masuri”, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Marcel Vela: Suntem pe o pantă lină descrescătoare. Avem mai multe ipoteze pentru 15 mai / Video

  1. O sa aveti voi grija sa ii amendați cu 20 000 lei , sînteți fruntași la amenzi si la restrictii , dar la numărul de testări coda, fruntași si la numărul de îmbolnăviri din spitale , atît personal cît și pacienți,iar de la început a ti adoptat o tactică idioata , cu izolarea voluntară la,domiciliu , cînd tot ce a venit în țară trebuia băgat în carantină , asa s a împrăștiat boala , la,noi a fost în mod clar de import , lungiti starea de urgență pe timp nelimitat, veti putea amenda în voie.

  2. Ministrul Sanatatii va contazice ! Situatia imbolnavirilor,actualizata, evidentiaza „rampa” la curba evolutiva si nu o ‘panta” .Se urca o „rampa”,se coboara o „panta” !

Lasă un răspuns