Mesaj dur pentru români: “Nu puteți să vă duceți în acest weekend, de 1 Mai, la grătar. Riscați amenzi!”

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a vorbit, miercuri seară, la B1 TV, despre ce se va întâmpla în zilele următoare, când românii ar putea ieși, pe 1 Mai, la grătar.

„Nu vreau să fac previziuni, trebuie să vedem cum ne comportăm cu toții. Cred că dacă mai rezistăm până în 15 mai, ne putem gândi și la parcuri. Ele vor fi decise la momentul potrivit.

Avem în atenție orice problemă care poate crea riscuri. Am mărit proiectul de efective care vor lucra în acest weekend. Vom aplica toate măsurile cuprinse în ordonanțe. Va fi o muncă titanică, dar MAI va fi la datorie.

Nu puteți să vă duceți în acest weekend, de 1 Mai, la grătar. Se riscă amendă de la 2.000 de lei la 20.000 de lei. Și pescuitul sportiv nu e permis, riscă și ei amendă”, a spus Marcel Vela, conform stiripesurse.ro.

3 Comments
Oblivio 30/04/2020
Acest politician are o imagine foarte , foarte supraevaluata,s ar potrivi chiar extrem de supraevaluata , a se urmări si realizările in mandatele succesive cînd a fost primar , nici un investitor notabil adus în oraș, creșterea foarte mare a angajaților de la primărie,spitalul a fost înglobat în datorii , singurul am bulatoriu din tara c u zeci de cabinete privatizat , adică banii de la cas în loc să intre în conturile spitalului intrau în conturilor medicilor,este valabil principiul , cine nu este cu mine , este împotriva dar are meritul de a fi membru pnl din 90 , este consecvent .
latrau 30/04/2020
Gresit! Nu e nimic dur in cele spuse.Stati acasa ca oricum ploua si faceti gratar in bucatarie! Sa fi ajuns ministru Vela mai dur ca sapunu' "DURU" care spala tot,pana si ciuru !
Adina Gheorghe 29/04/2020
Daca se poate, vreau sa discut cu dvs. Nu cu portarul 😂 in legatura cu casa si Cele 5 ha de teren donate de Un localnic. Multumesc din suflet!!!! Vreau sa ma confesez cuiva care ma poate ajuta cu casa. Multumesc