Administrația Fritz îi eliberează celebrei investitoare imobiliare din USR Timiș o nouă autorizație de construire pentru blocul de pe Strada Rapsodiei

Administrația Fritz îi eliberează celebrei investitoare imobiliare din USR Timiș o nouă autorizație de construire pentru blocul de pe Strada Rapsodiei

Administrația Fritz îi eliberează celebrei investitoare imobiliare din USR Timiș o nouă autorizație de construire pentru blocul de pe Strada Rapsodiei

 

În finalul discursului său de vineri, de pe Facebook, Nicolae Robu supralicita și anunța că, dacă va fi ales din nou primar anul viitor, va demola atât “duplexul” de pe Strada Muncitorilor nr. 47, cât și “casa-bloc a d-nei Aida Szilagyi”, cea mai cunoscută investitoare imobiliară din USR Timiș.

Curioși să aflăm reacția politicianei useriste, am întrebat-o pe WhatsApp cum comentează declarația lui Nicolae Robu, însă, deși a citit mesajul nostru, nu am primit nici un răspuns.

În schimb, pe pagina sa de Facebook, în aceeași zi de 10 martie, Aida Szilagyi a avut o replică pe măsură pentru fostul primar: “Parcurile sunt pregătite de primăvară, totul e ferchezuit și te îmbie la o plimbare. Bravo #Horticultura, se vede că s-a schimbat conducerea!”.

Dar doamna Szilagyi tace și face: în 30 ianuarie 2023, administrația Fritz i-a eliberat politicianei USR un certificat de urbanism în vederea obținerii unei noi autorizații de construire pentru blocul edificat ilegal pe Strada Rapsodiei nr. 13, în baza unei autorizații de extindere a unei case unifamiliale, document anulat definitiv în instanță.

Iată cum sună anunțul postat pe site-ul Primăriei Timișoara: “obţinere AC – Construcţii pentru locuinţă de tip a): Modificare construcție autorizată prin A.C. 2403/ 10.09.2008 și A.C. 329/ 31.03.2017, anulate prin Sentința Civilă nr. 534/ 14.06.2022 rămasă definitivă prin Decizia Civilă nr. 1185/ 28.11.2022 din construcție P+2E+Mp rezultând construcție unifamilială în regim P+2E+pod tehnic”.

bloc rapsodiei

Cu alte cuvinte, mansarda din autorizația de construire inițială devine pod tehnic în noul document, iar blocul rămâne pe loc, cu destinația de casă unifamilială doar pe hârtie, fiindcă, în realitate, nici un membru al familiei Szilagyi nu locuiește acolo, apartamentele fiind închiriate pe bani frumoși.

Iar în timpul ăsta, dintr-o postare făcută pe pagina de Facebook a partidului din care face parte Aida Szilagyi, având ca subiect dosarul penal de pe Strada Muncitorilor nr. 47, în care fostul primar Nicolae Robu are calitatea de suspect, aflăm că “USR Timiș condamnă ferm astfel de practici și va continua să lupte pentru o administrație publică responsabilă și transparentă, care să servească în mod egal toți cetățenii”.

Curat-murdar, coane Dominică…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Administrația Fritz îi eliberează celebrei investitoare imobiliare din USR Timiș o nouă autorizație de construire pentru blocul de pe Strada Rapsodiei

 1. Nu vedeți ca pentru Primăria Timișoara,dacă sunt interese,legile nu contează.Sa încerce un cetățean de rand sa ceara ceva,chiar legal sa fie,primește tot felul de șicane.La fel acționează și politia locala=la ordin.In schim dai cu tunul și nu găsești un polițist. SE CIRCULA PE INTERZIS,PE PISTE BICICLETE,PE ROSU și nimica.

 2. Acu’,din cate vad,autorul articolului are ceva personal cu usr-ista. Pe vremea psd-ului au fost marsavii de sute de ori mai mari,dar,vorba aceea,furam in liniste ca nu ne deranjeaza nimeni.
  Decat aceasta vendeta personala,mai bine va legati ( si as face-o zilnic,de-as fi in locul vostru ) de cum arata orasul acum,fiind capitala culturala “africana” : spart,spart,spart. Ritmul lucrarilor la inlocuirea tevilor e demn de cartea recordurilor la lene si pierdut timpul. E o rusine ce se intampla cu orasul,nu a fost niciodata in halul asta.
  Despre asta ar trebui sa faceti articole,zilnice,chiar si sambata si duminica.

 3. @Valentin Macovei

  Cum as putea avea ceva personal cu distinsa doamna Szilagyi cand nu am vorbit niciodata fata in fata cu dumneaei? 🙂 Am ceva personal cu ipocrizia, cu impostura, cu dublul standard practicat de o serie de reprezentanti ai USR Timis, asta da.
  Vorbiti despre marsaviile de sute de ori mai mari de pe vremea PSD-ului, doar ca eu nu-mi amintesc sa fi castigat vreodata pesedistii Primaria Timisoara 🙂
  Daca intrati in sectiunea Ancheta a site-ului, veti gasi seriale cu fostii primari PSD din Dumbravita, Parta si Manastiur. Lectura placuta!

 4. useristii nu au frica de nimic pentru ca justitia nu le face nimic. s-a văzut la clotilda, la barna, la alții, se vede și la fritz. poate într-o zi o sa aflam de ce si de cine sunt protejați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *