Experta în șmecherii imobiliare din USR Timiș a pierdut definitiv procesul: Aida Szilagyi a făcut ilegal bloc dintr-o casă unifamilială!

Experta în șmecherii imobiliare din USR Timiș a pierdut definitiv procesul: Aida Szilagyi a făcut ilegal bloc dintr-o casă unifamilială!

Luni la prânz, Curtea de Apel Timișoara a pronunțat soluția definitivă în procesul în care vecinii useristei Aida Szilagyi au cerut instanței de judecată să anuleze autorizația de construire prin care doamna în cauză și soțul său au transformat ilegal o casă unifamilială în bloc cu nouă apartamente.

După ce, în 14 iunie 2022, Tribunalul Timiș le-a dat câștig de cauză reclamanților, luni a venit rândul instanței de recurs să facă același lucru. Iată minuta publicată pe www.portal.just.ro:

“Respinge recursurile formulate de recurenţii-pârâţi MUNICIPIUL TIMIŞOARA, prin PRIMAR, PRIMARUL MUNICIPIULUI TIMIŞOARA, SZILAGY SORIN NICOLAE şi SZILAGY AIDA-SORINA, împotriva sentinţei civile nr. 534/14.06.2022, pronunţată în dosar nr. 2158/30/2018, de Tribunalul Timiş, în contradictoriu cu intimaţii-reclamanţi PÂRVU COSMIN ALEXANDRU şi PÂRVU MIHAELA LAVINIA.

Obligă recurenţii-pârâţi să plătească intimaţilor-reclamanţi suma de 5849,94 cheltuieli de judecată în recurs. Respinge cererea recurenţilor-pârâţi de acordare a cheltuielilor de judecată efectuate în recurs, ca neîntemeiată. Definitivă.

Pronunţată azi, 28.11.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Document: Hotarâre 1185/2022 28.11.2022”.

La fel ca în alte cazuri documentate de noi, și dezvăluirile începute pe acest subiect în 6 iunie 2022 au fost confirmate ulterior de instanța de judecată. Cedăm legătura Aidei Szilagyi, al cărei gest de onoare este așteptat, în primul rând, chiar de colegii săi de partid.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

10 thoughts on “Experta în șmecherii imobiliare din USR Timiș a pierdut definitiv procesul: Aida Szilagyi a făcut ilegal bloc dintr-o casă unifamilială!

 1. Te aștepți la o demisie de onoare? 😂 Glumești…..Fata a băgat bănuți în campania electorală, trebuie amortizata investiția. Toanca la fel a spus: ,,am băgat 30.000 în campania electorală, nu îmi dau demisia”. Tupeul politicienilor din ziua de azi, este unul de derbedei de ghetou. 😡

 2. Asteptam demolarea hardurghiei si aducerea la proiectul din autorizatia de construire.
  Intre timp amenda lunara cu executare din contul smecherilor de proprietari !
  Nu au- confiscarea hardughiei, vinderea la licitatie publica pt recuperarea banilor statului ( amenzile).
  In plus toti cei care au semnat/aprobat asa ceva retragerea autorizatiilor si caz penal.
  Asteptam continuarea.
  Bravo Justitiei care isi face treaba in aceasta speta !
  Dorim mai multe- dnul ziarist a scris aici de aveti de condamnat….si confiscat….ani la rind….

 3. Autorizatii eliberate in 2017 si in 2018 anulate dar apartamentele probabil intabulate de mult si poate si vandute unor cumparatori de buna-credinta sau nu. La ce ajuta autorizatia anulata daca blocul si apartamentele raman bine-mersi ?

 4. Interesant că toate ilegalitățile se fac cu acceptul primărilor,a serviciilor de urbanism ,a Inspectoratului de Stat in Construcții ,a arhitectului și chiar al serviciilor de gaze,electricitate, apă.De ce trebuie să ajungi in instanță pentru astfel de ilegalități, când acestea pot fi oprite de la început că în alte țări,vezi Germania.

 5. Aprobarea a fost în 2017 că o altă persoană era primar așadar acea persoană și alte instituții care au aprobat așa ceva să fie cercetate.

 6. @Nicolae
  Sigur ca era un alt primar in 2017, dar functionarii complici sunt cam aceiasi. Si ghiciti ce a facut actualul primar, onorabilul domn Fritz: a luptat in instanta, cot la cot cu madam Szilagyi, ca sa-i scape basma curata pe functionarii corupti. Se cam largeste cercul celor care ar trebui cercetati, nu-i asa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *