Video! Robu: ”Timișoara a ajuns rușinea României, singurul oraș în care se întâmplă ce se întâmplă la noi!” Fostul primar îl atacă virulent pe Fritz, pentru că timișorenii îngheață în case, spitale și școli

Video! Robu: ”Timișoara a ajuns rușinea României, singurul oraș în care se întâmplă ce se întâmplă la noi!” Fostul primar îl atacă virulent pe Fritz, pentru că timișorenii îngheață în case, spitale și școli

Cu caloriferele abia dezmorțite și cu apa caldă oprită noaptea nu doar în apartamente, ci și în spitalele și școlile racordate la Colterm, timișorenii trec printr-o iarnă cum n-au mai pomenit decât în cei mai negri ani ceaușiști. Ex-primarul Nicolae Robu nu ratează momentul foarte critic pentru actuala administrație, căreia îi bate obrazul pentru proasta gestionare termoficării.

”De ce dl Fritz a intrat în iarnă cu stoc de cărbune zero, când eu am reușit să asigur pt fiecare din cele 8 ierni cât am fost Primar, stocuri la nivelul necesarului?! Menționez că a folosi cărbune înseamnă costuri mai mici cu 1 milion de lei pe zi decât cele corespunzătoare folosirii gazului!

De ce dl Fritz a refuzat astă-toamnă să încheie contract bilateral pe termen lung cu E-on, la prețul de 200 lei/MWh, ajungând, astfel, la situația de-acum, adică: să trebuiască să cumpere gazul la prețul săptămânal al bursei, de cca 600 lei / MWh?

De ce dl Fritz a încasat o amendă de 107 milioane lei, când eu am putut să nu iau niciodată, nicio amendă?!

De ce dl Fritz v-a lăsat fără căldură și apă caldă și ne ține și acum sub teroarea frigului bolnavii în spitale, nou-născuții în maternități, bebelușii în creșe, copiii în grădinițe și școli, pe noi, cei 180.000 de persoane abonate, în locuințe, când eu am putut să nu vă las nicio zi în cei 8 ani și 4 luni cât am fost Primar, fără căldură și apă caldă?!”, punctează Robu în cea mai recentă postare pe facebook, cu un text însoțit de o declarație filmată.

”De ce dl Fritz nu ne indică niciun proiect propriu privind Colterm?”

În plus, Fritz e luat la rost de Robu și pentru lipsa unui proiect de viitor cu privire la furnizarea centralizată a încălzirii și a apei calde.

”De ce dl Fritz nu ne indică niciun proiect propriu privind Colterm – de altfel, el nu are absolut niciun proiect propriu pt nimic! – ci se laudă cu nerușinare că el schimbă conductele în premieră, când, de fapt, schimbarea conductelor se face în cadrul unui proiect pe fonduri europene moștenit de la mine și care își urmează cursul, fără niciun merit al d-lui Fritz și al administrației condusă de el?!

Și de ce continuă să arunce minciuni că la Colterm nimeni nu a investit nimic de zeci de ani, când numai eu am investit 330 milioane de lei, lucru sustenabil prin acte oficiale și prin ce-a rezultat în urma investițiilor, dar au investit și predecesorii mei, dl Ciuhandu și dl Oancea?! Tot ce vă spun acești oameni este minciună ordinară, stimați timișoreni!

CITEȘTE ȘI: Drăgănescu: „La 16°C în locuințe, în spitale sau școli e clar că suntem în fața unui eșec de proporții al administrației orașului”

Nu-i vorba de nicio grea moștenire, credeți-mă și nu vă mai lăsați înșelați de niște impostori!”, susține Robu, iar în post-scriptum-ul postării mai spune că ”am avut, cât am fost primar, și temperaturi exterioare de -10 grade, dar n-am ținut copiii în frig niciodată! Timișoara a ajuns rușinea României, singurul oraș în care se întâmplă ce se întâmplă la noi!”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Video! Robu: ”Timișoara a ajuns rușinea României, singurul oraș în care se întâmplă ce se întâmplă la noi!” Fostul primar îl atacă virulent pe Fritz, pentru că timișorenii îngheață în case, spitale și școli

  1. La intrebarile dvs. exista un singur raspuns AVENTURIER. Aceasta este lovitura vietii sale. Sa fie primarul unui municipiu ca Timisoara. Este clar ca trecutul sau cu experienta in domeniul administratiei locale este un mare neadevar. Si mai are un impostor si cu trecut penal , drept ajutor………Tusea si junghiul.  Suntem vai de noi !

  2. Vorba aia: „Inainte era mai bine!”. ;)Dar inainte de inainte, cum era?!In cazul oricarei revolutii administrative se manifesta „rezistenta si rezilienta” la schimbare, prin toate mijloacele posibile, dincolo de interesele consumatorului, „pana in panzele albe” si care din pacate zilele astea se confirma cele de mai sus, prin insasi alocarile bugetare alocate Timisarei, menite sa schimbe opinia timisorenilor, prin lipsa de confort, care din pacate se suprapune cu o criza energetica mondiala, dar si cu lipsa de profesionalism a guvernantilor aflati inca la putere, care prin lege, n-au asigurat umplerea depozitelor de gaze naturale si nici nu au accelerat demersurile pentru punerea in exploatare a rezervelor din Marea Neagra.Niste hahalere, puse pe jaf in propriul interes, ca apartinatori ai partidelor de dinainte, cand era mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *