Drăgănescu: „La 16°C în locuințe, în spitale sau școli e clar că suntem în fața unui eșec de proporții al administrației orașului”

Drăgănescu: „La 16°C în locuințe, în spitale sau școli e clar că suntem în fața unui eșec de proporții al administrației orașului”

Subprefectul județului Timiș, Ovidiu Drăgănescu, susține că în fiecare școală trebuie să se analizeze oportunitatea trecerii la cursuri online, având în vedere temperaturile înregistrate.

„La 16°C în locuințe, în spitale sau școli e clar că suntem în fața unui eșec de proporții al administrației orașului”, a scris pe Facebook subprefectul de Timiș, Ovidiu Drăgănescu.

Conform acestuia, se impune ca în fiecare unitate de învățământ să aibă loc o ședință de urgență a Consiliului de Administrație pentru a analiza oportunitatea trecerii cursurilor în online.

„Atrag atenția că temperatura scăzută trebuie raportată la regula aerisirii claselor în fiecare pauză. Voi cere Inspectoratului școlar județean să transmită în această dimineață acest lucru”, a adăugat Ovidiu Drăgănescu, potrivit  Mediafax.

CITEŞTE ŞI: Moșnița Nouă, localitatea cu cea mai mare incidență COVID din ţară raportată marți – 37,74 la mie

El susține că „decidenții din Primăria Municipiului Timișoara vor trebui să răspundă public de modul cum au pregătit sezonul rece, de neglijarea asigurării unui serviciu public de primă necesitate, de starea deplorabilă în care se află cetățenii și instituțiile abonate la Colterm”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

10 thoughts on “Drăgănescu: „La 16°C în locuințe, în spitale sau școli e clar că suntem în fața unui eșec de proporții al administrației orașului”

 1. ? Stiti din octombrie situatia si nu ati facut nimic. 000 aprovizionare din vara cu carbune,. Ce a facut si face primaria este PENAL. 

 2. Da, Fritz este o deceptie dar ceilalti decidenti politici de ce nu au pus umarul la rezolvarea situatiei. Atat Draganescu, cat si Nica dau din gura de asta toamna, dar n-au ridicat un deget. Sunt din acelasi aluat plamaditi, ca si Fritz si acolitii lui. Sa le fie rusineee!!! Nu au deloc constiinta. Si mai vocifereaza ca si curcile, prin ziare! 

 3.  Dar pina acuma MAESTRUL DONIMIC FRIG tot il vedeam pe la televiziuni,presa si acuma de cateva zile de cand este si afara si in casa frig a disparut.Sau sta la caldura in MODFESTA lui vila cumparata dupa un an de mandat?Ca Laie cum a fost a avut 2 mandate de primar si tot in bloc comunist sta.Dar a facut si ceva pentru Timisoara si nu a reusit sa lase scoli,spitale,locuinte in frig.Ca a avut pasarelele lui asta da dar a si facut ceva nu ca astia ca numai papagal,greaua mostenire si sa ne ajute guvernul.Dar ar avea astia un pic numai un pic de bun simt ar trebui sa isi dea demisia si sa recunoasca ca PALARIA asta este prea mare pentru capul lor micut

 4. mai luati o data la puricat dosaru candidaturii lui friț la primarie, partea cu domiciliul. poate reusiti sa ne scapati de el si gasca lui mai repede. pana in 2024 mai e mult

  1. Poate poti traduce cea ce spui ca nu toata PROSTIMEA intelege.Cum vine asta cu esecul vine de la PNL si PSD?Doar nu o sa spui ca astia au furat carbunele,ca ei sant de vina pentru amenda de 21 milioane de euro.Asa ca ciocul mic si spunei lui Donimic Frig nesimtit!

 5. Cei care i-au votat pe tefelisti au centrale termice proprii și destui bani pentru eventuale probleme de sănătate. Și cu siguranță au serul experimental la nivel de booster. După cum se mișcă Omicronul, puteți afla și unde locuiesc. Cât despre acest aventurier cântăreț, e clar că ANI îl protejează, altfel descoperea de la bun început că nu are dreptul să candideze. Au știut și partidele, dar au tăcut. Știu șefii lor de ce. 

 6. NU..inteleg.. de ce Toate se sparg in capul PRIMARULUI – nu incerc sa il justific – si nu a DIRECTORILOR? DE ce mai sunt DIRECTORI de INSTITUTII ANGAJATI!.. daca ..atunci cand se pune intrebarea ??..
  Primarul este de vina..
  vine raspunsul..
  De ce mai sunt Directori angajati ? CE p.l.mea fac?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *