Viceprimarul Cosmin Tabără: ” E vina celor care și-au asumat să facă ceea ce habar nu au. Vor urma șase luni de haos”

În ultima clipă. Pădurea Verde a intrat pe "cod rosu"

Viceprimarul Cosmin Tabără a reacționat după ce USR Timiș a transmis un comunicat în care susține că eșecul celei de-a doua organigrame de la primărie le revine…unor politicieni de la PNL și PSD.

Tabără nu înțelege cum a putut fi oferită această explicație fără legătură cu contexul actual și anunță vremuri grele în Primăria Timișoara:

”După a doua organigramă eșuată, USR a găsit vinovații: Țoancă, Diaconu și Robu! Doamne ferește-ne de ce mai putem auzi de la acești USR-iști!

Când de aproape doi ani nu ascultă de nimeni, nu se consultă cu nimeni și blochează activitatea instituției, când DNA și IPJ ridică acte pentru concursuri suspecte, vinovații sunt alții? Ajunge, timișorenii nu sunt la nivelul la care să creadă orice li se spune doar ca să vă ascundeți eșecurile!

CITEȘTE ȘI: Puștiul care a ieșit însângerat din bazinul de înot “Bega” va primi 150.000 de lei de la Primăria Timișoara

Corect era sa vă asumați greșelile și să le corectați!

Recapitulez: au fost aproape doi ani de încercări pentru a face „reformă”…

Una unilaterală, netransparentă și fără a o discuta pe îndelete. Grav este că nu știm ce mai aplicăm, cu cine mai ducem la îndeplinire ce ne-am propus și activitatea curentă a administrației…

Angajații primăriei sunt într-o stare de incertitudine și presiune, au fost foarte mulți care au plecat, și-au găsit alte locuri de muncă pentru că aveau nevoie de stabilitate.

În loc nu am pus nimic, mai mult, cei care s-au alăturat administrației locale au “atras” investigații de la organele de cercetare penală.

Mă ofeream, în urmă cu două luni, ca dacă nici această tentativă de organigramă nu reușește, să o facem noi, cei din PNL și celelalte partide din Consiliul Local. E atât de greu să respectați procedurile? Zilnic, vociferați despre respectarea legii, dar săriți etape procedurale!

CITEȘTE ȘI: „Arest la domiciliu” pentru pisicile dintr-un oraș al Germaniei. Care este motivul

Recomand să lăsați activitatea de PR de pe Facebook, să lăsați orgoliile, să facem lucrurile să funcționeze pentru că interesul este unul general, nu al unui grup ai cărui reprezentanți pretind că știu totul, dar nu știu nimic! Administrația din Timișoara nu este a voastră, este un serviciu necesar tuturor!

Nu atacați justiția, nu ea e vinovată pentru eșecul organigramei! E vina celor care și-au asumat să facă ceea ce habar nu au!

Zilele trecute, deciziile instanței de judecată erau bune, azi nu mai sunt! Nu mai încercați să interpretați totul după bunul plac pentru că Timișoara, Acum, e pe un butoi de pulbere! Vor urma alte șase luni de haos, șase luni în care altă organigramă nu mai poate fi făcută”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Viceprimarul Cosmin Tabără: ” E vina celor care și-au asumat să facă ceea ce habar nu au. Vor urma șase luni de haos”

  1. Nu domnule Tabără, îmi pare rău, dar trebuie să vă contrazic. Nu ei sînt de vină ci miile de tembeli care i-au votat și au dat orașul ăsta pe mîna umei găști de incapabili, nepricepuți, impotenți intelectual, puși pe căpătuială fără muncă ! Deci nu ei sînt de vină ci timișorenii care i-au votat, cîți or mai fi cu adevărat timișoreni între cei care mai trăiesc azi în ceea ce a fost odată orașul florilor. Parcă le-a luat Dumnezeu mințile, din 90 am mers din rău în mai rău, fiecare primar nou ales nu a făcut altceva decît să ne facă să-l regretăm pe precedentul. Fără glumă, vi se pare normal că a ajuns lumea să plîngă după trubadurul ratat și vopsit de Robu ? Cine ar fi putut să-și imagineze așa ceva ? Dacă ar fi după mine, eu nu i-aș mai lăsa pe timișoreni să voteze pentru că au dovedit ce sînt în stare, aș organiza alegerile pentru Timișoara la Oradea și pun pariu că ăia ar vota mai bine pentru noi !

  2. Perfect de acord, domnule.
    Suntem cu mintile plecate daca votam aemenea indivizi-si orice apelativ e potrivit pentru ei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *