Un tir condus de un severinean a avariat Pasajul Jiul

Șoferul unui tir a fost, joi, la un pas de a face praf Pasajul Jiul, încercând să treacă cu autotrenul pe sub el. Potrivit oamenilor legii, șoferul, originar din Drobeta Turnu-Severin, nu a apreciat corect dimensiunea autovehiculul când a vrut să treacă pe sub pasaj și a agățat limitatorul de înălțime amplasat sub pod.

Incidentul a atras după sine un altul, în același timp fiind acroșat și un autoturism care se afla în zonă.

Bărbatul este angajat al unei firme din Cluj-Napoca și a fost amendat cu 1.305 lei de polițiștii locali pentru că nu a respectat indicatorul care restricționa accesul mașinilor cu tonaj mare.

Nu este prima dată când conducătorii de autovehicule de mare tonaj se aventurează în zonă și nu reușesc să treacă.

Foto: Facebook / Info Trafic Jud. Timiş

5 Comments
radu 18/05/2018
De ce sa circule masinile de mare tonaj pe acolo ? Nu avem destula poluare ! Dragi edili, politicieni si toti cei care ne conduc, vedeti de ce este necesar un drum de centura !
Slavici Remus 19/03/2018
S-au bagat o groaza de bani acolo. Nu e rau. S-a descongestionat traficul, se circula mult mai lejer, dar de ce nu s-au putut lua masuri astfel incit sa poate trece si vehiculele cu un gabarit mai mare in inaltime?
Tase 18/01/2018
Ne hotaram totusi despre ce vorbim, pasaj sau pod? Sunt doua constructii complet diferite, podul traversand un curs de apa, aici numai rauri sau fluvii nu sunt. Limitatorul de inaltime nu este amplasat sub viaduct, este pozitionat intotdeauna inainte de viaduct tocmai pentru a proteja tablierul pasajului!