Un tir condus de un severinean a avariat Pasajul Jiul

accident Jiul

Șoferul unui tir a fost, joi, la un pas de a face praf Pasajul Jiul, încercând să treacă cu autotrenul pe sub el. Potrivit oamenilor legii, șoferul, originar din Drobeta Turnu-Severin, nu a apreciat corect dimensiunea autovehiculul când a vrut să treacă pe sub pasaj și a agățat limitatorul de înălțime amplasat sub pod.

Incidentul a atras după sine un altul, în același timp fiind acroșat și un autoturism care se afla în zonă.

Bărbatul este angajat al unei firme din Cluj-Napoca și a fost amendat cu 1.305 lei de polițiștii locali pentru că nu a respectat indicatorul care restricționa accesul mașinilor cu tonaj mare.

Nu este prima dată când conducătorii de autovehicule de mare tonaj se aventurează în zonă și nu reușesc să treacă.

Foto: Facebook / Info Trafic Jud. Timiş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Un tir condus de un severinean a avariat Pasajul Jiul

 1. Ne hotaram totusi despre ce vorbim, pasaj sau pod? Sunt doua constructii complet diferite, podul traversand un curs de apa, aici numai rauri sau fluvii nu sunt. Limitatorul de inaltime nu este amplasat sub viaduct, este pozitionat intotdeauna inainte de viaduct tocmai pentru a proteja tablierul pasajului!

  1. tase, daca n-ai habar de subiect mai bine taci, ca filozof ramaneai!
   POD este denumirea generica! la intersectia denivelata dintre un drum cu o cale ferata podul se numeste PASAJ INFERIOR sau SUPERIOR, dupa pozitia drumului fata de CF! la Jiul este un PASAJ INFERIOR! la intersectia denivelata a doua cai de comunicatie terestra de acelasi fel (drum cu drum sau CF cu CF) se numeste POD DE INCRUCISARE! cand CCT traverseaza un rau se numeste POD RUTIER daca sustine un drum sau POD CF daca sustine o cale ferata! si mai sunt si altele…..

   1. auzi la el, POD denumire generica. Cand un tantalau incearca sa para destept se crapa si podul. Denumirea generica e eventual >loc de trecere< …

    Podul Michelangelo, generic vorbind?

 2. S-au bagat o groaza de bani acolo. Nu e rau. S-a descongestionat traficul, se circula mult mai lejer, dar de ce nu s-au putut lua masuri astfel incit sa poate trece si vehiculele cu un gabarit mai mare in inaltime?

 3. De ce sa circule masinile de mare tonaj pe acolo ? Nu avem destula poluare ! Dragi edili, politicieni si toti cei care ne conduc, vedeti de ce este necesar un drum de centura !

Lasă un răspuns