Un panou cu activitățile primăriei s-a ars de atâtea realizări

panou afisaj

Unul dintre proiectele din fonduri europene moștenite de actuala administrație a Timișoarei de la cea precedentă este și cel de realizare a unui „sistem de informare şi comunicare pentru accesul larg al cetăţenilor la informaţii de interes public, în vederea creşterii nivelului de informare a acestora cu privire la informaţiile locale relevante şi implicit îmbunătăţirii relaţiei dintre administraţia publică locală și cetăţean”.

Mai pe scurt, au fost amplasate, în zone cu trafic intens, 29 de panouri cu afișaj electronic de pe care tot timișoreanul ar fi trebuit să citească informații de interes, dar de pe care s-au putut afla mai ales realizările municipalității din perioada 2012-2016.

REVOLTĂTOR! A trebuit să fie violată o fetiţă de opt ani ca să mai aflăm de afacerile securiştilor

Unul dintre acestea, de exemplu, cel de lângă noul „acvariu” din Piața 700, este complet invizibil pentru public, un panou se află în curtea primăriei, încă unul, în curtea cantinei sociale, adresându-se unui public destul de restrâns.

ANUNŢ-ŞOC: Un preparat drag românilor produce CANCER! „Trebuie scos de urgență din meniu”, avertizează doctorii

Un altul, tot în zona centrală, situat pe strada C. Brediceanu, chiar lângă linia de tramvai, și-a făcut până de curând datoria, călătorii de pe toate liniile putând afla diverse date. Atâta doar că panoul de pe care nu demult aflam despre tot felul de înfăptuiri mărețe s-a ars, ceea ce poate fi un semn rău sau, pur și simplu, unul de uzură.

Investiţii fără precedent într-o comună de lângă Timişoara. Zeci de locuri pentru case vor fi puse la dispoziţia doritorilor

Probabil că Primăria Timișoara va lua toate măsurile pentru a-l înlocui, pentru că, fiind un proiect din fonduri europene (cu valoarea totală de 4,25 milioane de lei), trebuie să-și păstreze funcția cel puțin cinci ani.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Un panou cu activitățile primăriei s-a ars de atâtea realizări

Lasă un răspuns