Un nou protest la Finanţe

finante timis 1

Angajaţii Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Timiş sunt, iarăşi, nemulţumiţi de schimbările ce se anunţă a se produce.

CITEȘTE ȘI: Momentul teribil în care un pacient cu un cuţit în spate iese din spital să fumeze o ţigară (Video)

După ce au întrerupt pentru o perioadă protestele, sindicaliştii au reluat acţiunile de protest, fiind decişi chiar să treacă la o radicalizare a acestora.

Ei au fost înştiinţaţi, astăzi, în holul instituţiei, despre faptul că autorităţile au revenit la intenţia de a desfiinţa direcţiile regionale şi de a se reveni la fostele structuri judeţene.

CITEȘTE ȘI: O nouă premieră națională a Timișoarei, blocată prin contestație

Nu a fost afectat programul cu publicul. Sindicatele susţin că această reorganizare va fi una păguboasă, iar gradul de colectare va avea de suferit, prin diminuarea încasărilor la bugetul de stat.

În plus, vor creşte şi costurile generate de transformarea direcţiilor regionale în structuri judeţene, inclusiv prin asigurarea personalului necesar.

Virginia Duţu, liderul sindical al finanţiştilor timişeni, spune că fiecare direcţie judeţeană ar trebui să aibă aproximativ 120 de angajaţi, adică mai mulţi decât acum.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat a zburat prin parbrizul unei dubiţe. O şoferiţă n-a acordat prioritate şi l-a ucis

În plus, tot datorită reorganizării, activitatea va fi bulversată între trei şi şase luni, lucru de pe urma căruia va avea de suferit contribuabilul.

Virginia Duţu a declarat că sunt semnale că proteste similare vor avea loc în mai multe localităţi din ţară.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Un nou protest la Finanţe

  1. De trimiți o cerere prin spațiul virtual, nu primești niciun număr de înregistrare. Cererile de restituire depuse la registratură rămân fără răspuns. De câștigi un proces de restituire cu Fiscul, nu ți plătesc cheltuielile avocațiale pe motiv că trezoreria e goală. Apoi începe abuzul de putere pentru a ți se demonstra că domnii greviști fiscali sunt puterea. Ești taxat a doua oară pentru obligații fiscale deja onorate cu ani în urmă, deși dovedești cu extrase de cont că ai plătit. Ești somat cu executarea și pur și simplu plătești. Apoi primești o scrisoare prin care ți se recunoaște că ai plătit. Și ți se recomandă… să ceri restituirea. Care nu se va onora pentru.. nu sunt bani. De ceri o compensare, nu ți se răspunde. Nici nu poți crede că s-a făcut vreo compensare. Acesta este Fiscul timișorean… Acum ne amenință că tot noi vom avea probleme pentru că ei sunt nemulțumiți. Ne-au făcut probleme și până acum, nu e nicio noutate.

  2. adică au sala de sedinte si sefii ii aduna pe hol să anunte reorganizarea? Spectacol de doi bani pentru prosti. Treceti la particulari daca la stat nu e bine. Ce mai face inspectoarea arestata pentru luare de mita?

Lasă un răspuns