Momentul teribil în care un pacient cu un cuţit în spate iese din spital să fumeze o ţigară (Video)

Un pacient cu un cuţit înţepenit în spate, iese afară din sala de primiri-urgenţe a unui spital, pentru a fuma o ţigară, sub privirile îngrozite ale medicilor. Întreaga scenă a avut loc la unitatea medicală Zelenodolsk din orașul rus Kazan.

Imaginile arată cum rănitul iese fără nicio problemă, îmbrăcat sumar, doar în lenjerie de corp, să fumeze o ţigară. Bărbatul, pe numele său Vladimir, în vârstă de 34 de ani, se plimbă prin spital, cu rana din spate sângerând abundent, pentru a găsi ieşirea.

Omul a revenit în incinta spitalului, doar după ce a fost avertizat că îşi riscă viaţa, o persoană fiind auzită spunând: „Eşti pe cale să mori”.

El a intrat apoi în camera de tratament din Spitalul raional Zelenodolsk din orașul rus Kazan.

Scenele tulburătoare au fost surprinse de o asistentă medicală, în timp ce alţi angajaţi încercau să îi explice bărbatului riscurile la care se expune.

O altă angajată l-a întrebat: „Vladimir, ești supărat? Cât de departe te duci? Este iarnă afară. Întoarce-te.”

El a răspuns simplu, spunând că iese „pentru o ţigară”.

Conform Mirror, tânărul a fost înjunghiat în urma unui conflict pornit la beţie. Arma i-a fost înfiptă atât de adânc în spate, încât doar mânerul era vizibil.

Personalul de pe ambulanţă ajuns la faţa locului a reuşit să îl panseze pentru a opri sângerarea, fără a scoate cuţitul până la spital, pentru a nu risca provocarea unor răni mult mai grave.

Convins să se întoarcă înăuntru, după ce a fost avertizat în repetate rânduri că riscă să moară din cauza inconştienţei sale, tânărului i s-a făcut o injecţie pentru a se calma.

Un purtător de cuvânt a confirmat faptul că Vladimir a fost supus unei operaţii chirurgicale pentru a-i fi scos cuţitul şi că se află în prezent în stare stabilă, scrie observator.tv.

0 Comments

No Comment.