Un important lider USR din vestul țării a anunțat că sparge sediul PSD și le aruncă actele pe geam. Regretă că nu le-a dat foc jandarmilor (video)

Un important lider al USR Arad a postat pe contul său de Facebook un live la întoarcerea de la Bucureşti, prin care anunţa printre altele că va ajunge la Arad şi va sparge sediul PSD.

CITEȘTE ȘI: Două persoane rănite, la Timișoara, din cauza unui șofer neatent (video)

Ioan Năsui, un lider al USR Vladimirescu, (cea mai mare comună din judeţul Arad, situată chiar la marginea municipiului Arad), om de afaceri, le-a explicat manifestanţilor exact ce trebuie să facă în lupta cu forţele de ordine.

„Băgaţi în pungi apa şi după aia, unul cu praştia să înceapă dansul spre libertate”, spune Ioan Năsui.

Îndemnul se repetă, iar spre final se explică că dacă nu au praştii, pot folosi elasticul din chiloţi.

CITEȘTE ȘI: Prognoza meteo pe toată săptămâna. Vremea rămâne călduroasă

„Trebuie să aveţi pungi, tifon şi flacoane la voi. Când ei vor da cu gaz, aruncaţi pungile şi trageţi cu tifon”, îi sfătuieşte Ioan Năsui pe manifestanţi.

De asemenea, el le spune fumătorilor „că ştiu ce au de făcut”. Mai mult, îi îndeamnă să arunce cu praştia tampoane luate de la femei.

Ioan Năsui îi îndeamnă pe cei ce îi văd live-ul să spargă sediile PSD şi să le aruncă toate actele afară.

CITEȘTE ȘI: De ce s-a măritat, de fapt, timișoreanca Alina Vidican cu Cristi Borcea? Nașul Gigi Becali a spus tot

„Eu continui la Arad şi dacă reuşesc, intru în sediul PSD. O să le arunc toate actele şi tot ce au ei dacă reuşesc să intru în sediul PSD pe geam, în centrul Aradului.

Vă îndemn ca fiecare dintre voi să faceţi lucru acesta”, a spus Năsui. Despre manifestaţia de vineri, de la Bucureşti, a avut un regret: „Trebuia să le dăm foc vineri.

Trebuia să aruncăm benzină pe ei şi să le dăm foc”.

Ioan Năsui a postat pe contul său de Facebook fotografii cu diverse arme pentru „combaterea abuzurilor” şi le cere celor care doresc, să îl contacteze, conform arad24.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Un important lider USR din vestul țării a anunțat că sparge sediul PSD și le aruncă actele pe geam. Regretă că nu le-a dat foc jandarmilor (video)

  1. „important lider din vestul tarii” – ce titluri de doi bani puteti gasi; un scelerat dintr-o comuna aradeana a ajuns „important lider”; nu zau ?

  2. Individul ăsta a fost exclus din USR de 2 luni, imediat ce a început să debiteze prostii. Pesedistii se folosesc de el pentru a crea confuzie cu deputatul CLAUDIU Nasui. Cu cât vă platesc pentru mizeriile astea?

Lasă un răspuns