De ce s-a măritat, de fapt, timișoreanca Alina Vidican cu Cristi Borcea? Nașul Gigi Becali a spus tot

Gigi Becali ține foarte mult la prietenul său, Cristi Borcea, și l-a sprijinit pe acesta pe tot parcursul anilor pe care fostul lider de la Dinamo i-a petrecut în spatele gratiilor.

Latifundiarul din Pipera nu și-a ascuns niciodată însă dezacordul în ceea ce privește viața sentimentală a prietenului său.

Cu toate că știa că Borcea este un mare iubitor al sexului frumos și nu este genul de bărbat al unei singure femei, Becali a acceptat totuși să fie părintele spiritual al cuplului Cristi Borcea- Alina Vidican, el simpatizând-o foarte mult tânără.

În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi, latifundiarul din Pipera a susținut mereu relația și a sprijinit-o pe Alina când aceasta se certa cu Borcea.

Finanțatorul Stelei i-a „taxat” deseori greșelile finei, dar nu s-a ferit să spună că dintre toate femeile din viața prietenului său, tânăra i s-a părut cea mai sinceră și sufletistă.

„Fina este vulcanică, dar are sufletul curat și îl iubește sincer pe Cristi. Nu stă cu el pentru bani, îi poartă o dragoste nebună. Când se ceartă rău, eu îl mai îmbunez pe Borcea, îi zic să o ierte, că e și ea tânără și e normal să mai greșească”, spunea Becali în urmă cu ceva timp.

 

wowbiz.ro

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns