Prognoza meteo pe toată săptămâna. Vremea rămâne călduroasă

Vremea se va menține în general frumoasă, dar și călduroasă în cea mai mare parte a țării.

LUNI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menține în general frumoasă, dar și călduroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, îndeosebi în a doua parte a zilei, mai ales în zona de munte, însă, doar pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-vest, precum și în timpul ploilor.

CITEȘTE ȘI: Bătaie pe locurile de casă dintr-o comună de lângă Timișoara

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul și sud-vestul teritoriului, iar cele minime se vor situa între 13 și 22 de grade, mai scăzute, spre 10 grade, în depresiuni.

CITEȘTE ȘI: Antonia, goală în așternuturi. Iată cât de sexy este artista

Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge local pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic în vestul și sud-vestul teritoriului și, posibil, izolat, în regiunile estice și sud-estice.

MARŢI

ÎN ŢARĂ

 

Vremea călduroasă va persista. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza în zona de munte, iar noaptea în regiunile nord-vestice, unde izolat se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 28 grade in estul Transilvanieie si in sudul litoralului si 35 de grade in Campia de Vest, iar cele minime se vor situa între 13 și 22 de grade, mai scăzute în depresiuni, spre 7…8 grade.

Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic, local în regiunile vestice și sud-vestice și izolat în cele estice și sud-estice.

 

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

 

Vremea se va menține călduroasă, îndeosebi în sudul și estul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiaza și seara în vestul, centrul, nordul teritoriului, precum și în zonele montane, iar noaptea în centru și nord-est, unde, se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar izolat, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime, în scădere față de ziua precedentă în regiunile intracarpatice, vor fi cuprinse, în general, între 27 de grade in nordul tarii si izolat in centru și 34 de grade in sud-est, iar cele minime se vor situa între 12 și 23 de grade.

 

JOI

ÎN ŢARĂ

 

Vremea călduroasă va persista, cu precădere în regiunile sudice și sud-estice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în vestul, centrul, nordul țării și la munte, precum și în zona deluroasă din sud, unde, mai ales după-amiaza și seara, se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 34 de grade, iar cele minime se vor situa între 14 și 23 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni, spre 12 grade.

 

DE VINERI PÂNĂ DUMINICĂ

 

Vremea se va menține călduroasă, îndeosebi în sudul și estul țării. Probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi ridicată, mai ales în orele amiezelor, în majoritatea regiunilor, dar cu precădere în zonele de deal și de munte, scrie romaniatv.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns