Bătaie pe locurile de casă dintr-o comună de lângă Timișoara

sanandrei 6

Edilii comunei Sânandrei sunt nevoiţi să-i trateze cu refuz pe cei care cer locuri pentru case, deoarece şi le-a epuizat deja, după cum aflăm de la viceprimarul Iosif Minnich.

Cererea continuă, însă, să fie mare, bătălia dându-se, însă, pentru terenurile private atât din vatra veche a Sânandreiului, cât şi din zonele rezidenţiale aflate în expansiune.

Aşa se face că metrul pătrat a ajuns să valoreze 25-30 de euro, cu variaţiuni date de amplasament, respectiv de distanţa faţă de utilităţi, iar unii proprietari de plaţuri solicită chiar şi 35 de euro.

Pe lângă distanţa mică faţă de Timişoara, comuna Sânandrei le face cu ochiul celor care caută teren pe care se poate construi şi datorită aspectului îngrijit.

Aici nu s-a produs, ca în alte părţi, o dezvoltare imobiliară haotică, terenurile de pe PUZ-urile rezidenţiale fiind viabilizate, iar străzile au asfalt.

În plus, edilii au chibzuit bine atunci când au decis şi amenajarea unor părculeţe şi locuri de joacă.

În condiţiile date, se construiesc la ora actuală zeci de imobile de locuit pe raza localităţii Sânandrei, care a crescut deja cu aproximativ zece la sută, comparativ cu vatra sa veche.

Mai nou, construcţiile de locuinţe au luat avânt în zona aflată aproape de ieşirea din Sânandrei către Carani şi este vorba în cea mai mare parte de construcţii rezidenţiale de dimensiuni destul de mari.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Bătaie pe locurile de casă dintr-o comună de lângă Timișoara

  1. Dati le si 100 de euro pe metru patrat ca faceti o mare investitie , in 5 ani max 7 , cind in tara vor ramime bugetarii , copiii de scoala generala cu bunicii lor si o parte din cei care vor mai lucra in mediul privat , si anume cei cu salariile mai mari , toate afacerile se vor prabusi , vorbesc de comert , servicii , constructii rezidentiale , avem in vest romani la a doa generatie , parintii acestor copii nascuti acolo si au adus si parintii , socrii sa stea cu copiii, tara se depopuleaza exponential , mergeti in Timisoara , incepind de la Posta Mare si pina la Facultatea de Electro vechi si numarati spatiile comerciale de pe acest traseu care sint goale de anii buni , chiar 10 ani , inainte pe aceste strazi din centru era pe strada om linga om , acum este aproape pustiu , preturile la imobile , fie terenuri , fie apartamente , case sint umflate artificial.

  2. Bătaie pe terenurile din Giroc care mai de care să construiască , dezvoltatorii sunt din toată țara claie peste grămadă , ca la stupul cu miere , iar primăria de abia răzbește să i rezolve , mai ales pe cei roșii cu dedicație , vezi MH , CS , dar și pe cei deja consacrați , autohtonii , ce mai să curgă comisioanele .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *