Un fotbalist născut în Sânnicolau Mare, luat de Steaua lui Gigi Becali

Primele imagini cu oraşul monahal construit de Gigi Becali în inima României. "Nu vor intra femeile, nici animale de parte femeiască"

Un fotbalist născut în Sânnicolau Mare a semnat, luni seară cu Steaua lui Gigi Becali (FCSB) pentru un sezon și jumătate și a oferit prima reacție după semnarea contractului cu gruparea roș-albastră.

Balgradean„Important e că am semnat. Ați văzut și voi ce perioadă am avut… Asta e viața de fotbalist, sunt profesionist, îmi fac treaba unde sunt. Aici am fost dorit și am semnat.

E un pas înainte pentru mine, am venit de la Chiajna, care s-a bătut la retrogradare, m-am simțit bine acolo doi ani, acum sunt la Steaua și mă simt bine aici. Mi-aș dori să-mi ajut colegii cât mai mult.

Andrei Vlad a fost colegul meu la Craiova, îl cunosc bine, e un tânăr de perspectivă, cu reale calități, cu siguranță o să crească. Cred că, dacă ai venit la Steaua, accepți și critici din partea patronului, și laude. Asta e Steaua, o echipă mare”, a zis Cristian Bălgrădean.

Chiajna va încasa 50.000 de euro pentru „Pufi”. Gigi Becali îi oferă goalkeeper-ului un salariu de 15.000 de euro pe lună, un salt uriaș de la 6.000 de euro, cât avea la Chiajna, potrivit gsp.ro.

Cristian Bălgrădean s-a născut în Sânnicolau Mare, în 21 martie 1988. Înainte de a ajunge la FCSB, a jucat la Minerul Lupeni, FC Braşov, Liberty Oradea, UTA Arad, Dinamo Bucureşti, CSU Craiova şi Concordia Chiajna. Are un meci în naţionala României.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Un fotbalist născut în Sânnicolau Mare, luat de Steaua lui Gigi Becali

  1. Cum sa-l ia FCSB in afara perioadei de transfer ??? Ii va plati cumva salariul, pentru a-l tine acum pe tusa sau a fost doar o „rezervare” anticipata pentru sezonul urmator ?…

    1. Imi cer scuze… Perioada de transfer in RO s-a incheiat in seara zilei de luni 19 febr…. deci daca Balgradean a mai semnat contractul luni seara, transferul e perfect…! Scuze !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *