Un bărbat de 69 de ani a murit din cauza gripei la Spitalul Județean, iar o pacientă gravidă, suspectă de gripă, a fost transferată de la Arad

spital 15

În cea mai mare unitate sanitară din vestul țării, accesul vizitatorilor a fost restricționat încă de la începutul săptămânii trecute.

CITEȘTE ȘI: Iarna revine în forţă în weekend! Se reîntorc ninsorile și frigul

”Au fost stabilite câte zece minute ca timp de vizită la un pacient. Totodată, au fost aplicate și celelalte măsuri de prevenire a îmbolnăvirilor precum purtarea măștilor și a echipamentului de protecție”, a precizat Andreea Borboros, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Timișoara.

CITEȘTE ȘI: „Meritocrație” în administrația locală: din „boss” într-un club de manele, șef în Primăria Timișoara

În unitatea sanitară, a fost înregistrat al doilea deces cauzat de virusul gripal AH1 la un bărbat de 69 de ani.

”Pacientul a fost internat la sfârșitul anului trecut la Secția de nefrologie. Din păcate, starea sa s-a agravat, impunându-se transferul la ATI, unde s-au prelevat probe de laborator care au confirmat diagnosticul de gripă”, a declarat Andreea Borboros.

CITEȘTE ȘI: Patru români, morţi într-un cumplit accident în Italia în timpul unei urmăriri cu Poliţia

Potrivit acesteia, la Spitalul Județean Timișoara a ajuns astăzi, prin transfer de la Arad, o pacientă gravidă care prezintă suspuciune de gripă.

Tot, în cursul zilei de azi, a fost confirmată ”vinovăția” virusului gripal la o femeie în vârstă de 81 ani din județul Arad, care a decedat în județul vecin.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *