Implanturi zigomatice, la Clinica dentară Dr. Leahu din Timișoara

clinica dr leahu

Reteaua privată Clinicile Dr.Leahu a deschis în luna noiembrie a anului 2018 în Timișoara, pe strada Cozia la nr 71, a doua clinică din afara Bucureștiului și cea de-a șase clinică stomatologică.

Clinica dentară este dotată cu 9 cabinete de ultimă generație și centru de radiologie. Aici se vor putea efectua și cunoscutele implanturi zigomatice, destinate celor care nu mai au suficient os pentru implanturile clasice.

“Am avut și avem pacienți de pe întreg teritoriul României, Timișoara este, după Pitești, al doilea pas către extinderea națională. Am deschis această clinică pentru că ne dorim ca un număr cât mai mare de oameni să beneficieze de servicii stomatologice complete și de aparatură de ultimă generație. Doar așa putem oferi sănătate reală și o experiență excepțională și în vestul țării”, spune medicul Ionuț Leahu, CEO Clinicile dentare Dr. Leahu.

Acesta adaugă: “Echipa noastră de specialiști va fi la dispozița celor care doresc refacerea întregii danturi în doar 24 de ore cu ajutorul sistemului de implanturi dentare Sky Fast&Fixed de la Bredent.

În plus, pacienții care nu au suficient os și pentru care nu mai există altă variantă de a avea dinți ficși, vor putea opta pentru cea mai complexă intervenție stomatologică chirurgicală, Implanturile Zigomatice, fixate în oasele pomeților”.

Ce sunt implanturile zigomatice?

Implanturile zigomatice sunt cunoscute și sub denumirea de „implanturile ultima șansă” sau „last resort”. Acestea sunt unele dintre cele mai complexe intervenții și se pot efectua doar într-o clinică stomatologică dotată cu o tehnologie de ultimă generație.

Implanturile zigomatice se adresează pacienților care și-au pierdut dinții, iar osul maxilar al acestora s-a retras.

Aceștia și nu mai pot beneficia de implanturi clasice întrucât nu mai au os în care să fie inserat șurubul.

Astfel, pacienții care-și doresc dinți ficși, dar masa osoasă nu le permite, au șansa unei intervenții ample prin care își pot reface dantura.

Este necesar ca intervenția chirurgicală să fie efectuată de o echipă de medici bine pregătită și într-un mediu propice acestor tip de operații.

Rețeaua Dr. Leahu cuprinde astăzi șase clinici, patru în București, una în Pitești și una în Timișoara și urmează deschiderea a noi centre de lucru în București și Cluj. Pentru programări, sunați la numărul de telefon 021 9134.

Mai multe detalii pe https://cliniciledrleahu.ro/clinica-stomatologica-timisoara/


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Implanturi zigomatice, la Clinica dentară Dr. Leahu din Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *