Robu, atac la USR

Nicolae Robu a transmis un mesaj indirect prin care îşi arată, din nou, lipsa de simpatie faţă de cei de la USR. Primarul Timişoarei spune că a iniţiat un sondaj prin care dorea să afle cine are susţinere mai mare în Timişoara: USR sau Plus, partidul condus de Dacian Cioloş.

CITEȘTE ȘI: Iarna revine în forţă în weekend! Se reîntorc ninsorile și frigul

La început, potrivit primarului, cei de la Plus aveau 80 la sută din voturi, după care situaţia s-a echilibrat, victoria finală a partidului lui Cioloş nefiind una detaşată, respectiv 53 la 47. Robu a constatat că pentru USR s-a făcut o mobilitare internaţională şi că foarte mulţi dintre repondenţi nu erau timişoreni.

CITEȘTE ȘI: Patru români, morţi într-un cumplit accident în Italia în timpul unei urmăriri cu Poliţia

„Dacă se iau în vedere doar timişorenii, partidul Plus stă mult mai bine, însă USR îşi pune în mişcare susţinătorii din diaspora, nu ştiu de ce, ce anume vor să demonstreze.

Dar, nici nu e de mirare că au o atitudine de toată jena, ţinând cont de ceea ce fac unii lideri USR, cărora nu le spun numele, ca să nu-i promovez”, a declarat Robu.

CITEȘTE ȘI: „Meritocrație” în administrația locală: din „boss” într-un club de manele, șef în Primăria Timișoara

Primarul spune că nu vrea să tragă concluzii şi că a realizat sondajul doar pentru că a fost curios. Chiar dacă şi-a arătat încă o dată antipatia faţă de USR, despre care a spus că nu este un partid de dreapta, Nicolae Robu a anunţat categoric că, la nivelul consiliului local, nu va realiza o alianţă cu PSD, deşi va colabora administrativ, pentru binele oraşului şi al judeţului, cu partidul aflat la putere.

2 Comments
Ramiro 22 ianuarie 2019
Robule ,vezi ca iar e zapada si polei, lasa vorba, si mina pe lopata nisip si sare,ca de aia platesc timisorenii taxe si impozite de ii sufoci
jean valjean 18 ianuarie 2019
Iar tu sa te duci dracului, robule, pentru mizeria pe acre ai facut o din acest oras, imrepuna cu toata tagma ta de curve, cocalari si bisnitari de ceaq mai joasa speta!!!!