Tur de forță al lui Liviu Dragnea în teritoriu. Liderul PSD, în Banat

dragnea 4

Mai mulți politicieni din PSD, în frunte cu Liviu Dragnea, au ajuns în urmă cu puțin timp la Reșița, unde au loc alegeri astăzi.

Organizația PSD Caraș-Severin își alege un nou președinte în locul lui Ion Mocioalcă. O deputată este favorită pentru preluarea funcției

Dragnea și mai mulți lideri importanți ai partidului vin să participe la conferința extraordinară de alegeri. E, de fapt, un tur prin toată țara pentru că până în 15 martie au loc alegeri în 13 organizații județene PSD, acolo unde președinții sunt interimari.

CITEŞTE ŞI: Mecanicul trenului care a lovit o maşină la Dudeştii Noi, agresat după accident: „Ce mă, nu puteai să frânezi?” (video)

Miza este câștigarea alegerilor, vorbim de europarlamentare și apoi alegerile interne.

Pentru șefia organizației PSD Caraș-Severin candidează deputata Luminița Jivan, pentru președinte executiv primarul Dumitru Ursu, iar secretar executiv Ioan Narcis Chisăliță, scrie antena3.ro.

CITEŞTE ŞI: Curierat în dorul lelii, cu jigniri la adesa clientului incluse în preţ. Video

Azi liderul PSD va participa la Conferința Extraordinară de alegeri a Organizației Județene Caraș Severin a PSD acolo unde fostul lider, deputatul Ion Mocioalcă, a demisionat din partid și a ales să îl urmeze pe Victor Ponta.

CITEŞTE ŞI: Vânzările pe piaţa imobiliară sunt în declin. Scăderile de prețuri prevăzute de analiști

Cele mai mari șanse să fie ales în fruntea filialei le are chiar actualul interimar, deputatul Luminița Jivan.
Duminică Liviu Dragnea va fi în Gorj, fief-ul lui Victor Ponta. Pentru funcția de președinte PSD Gorj va candida deputatul Mihai Weber, iar pentru funcția de președinte executiv – Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj. Actualul lider al PSD Gorj, senatorul Florin Cârciumaru, se regăsește pe lista candidaților la un post de vicepreședinte.

E de așteptat ca aceste turnee să continue și în week-end-urile urmatoare, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Tur de forță al lui Liviu Dragnea în teritoriu. Liderul PSD, în Banat

  1. sa umplut de ….rahat .păcat că nu a aduso si pe veorica cu ei .totusi a fost prezent robierto alfriedo. noul inspector general al învătămîntului cu nume predestinat sia dat arama pe fată cu modul la care a răspuns protestatarilor .e clar e din categoria etalonului prostiei romănesti….veorica de la videle oras care a ,, devansat ,, cu mult caracalul.

Lasă un răspuns