Mecanicul trenului care a lovit o maşină la Dudeştii Noi, agresat după accident: „Ce mă, nu puteai să frânezi?” (video)

Mecanicul trenului care a lovit o maşină la Dudeştii Noi a fost agresat după accident: „Ce mă, nu puteai să frânezi?”, au început oamenii să strige la el. În maşina izbită de tren era un bărbat de 49 de ani şi o adolescentă de 14 ani, rănită la impact.

CITEŞTE ŞI: Pensiile se majorează şi cu 1000 de lei de Mărţişor. Toate pensiile mărite se plătesc retroactiv din octombrie

Un grav accident feroviar a avut loc lângă Timişoara, vineri. Un tren a izbit o maşina la trecerea la nivel cu calea ferată de la intrarea în Dudeştii Noi. Şoferul de 49 de ani a vrut să treacă liniile fără să se asigure. Trecerea e semnalizată cu indicatorul Stop şi crucea Sf. Andrei.

Garnitura unui tren de călători a lovit în plin maşina şi a târât-o zeci de metri pe şine. O adolescentă de 14 ani care era pe locul din dreapta a fost rănită.

CITEŞTE ŞI>: Curierat în dorul lelii, cu jigniri la adesa clientului incluse în preţ. Video

Imediat după accident zeci de oameni au venit să vadă ce s-a întâmplat şi să acorde primul ajutor victimelor. Unul dintre ei a filmat la câteva momente după ce trenul s-a oprit, iar adolescenta a fost scoasă din maşină de martori.

O parte dintre ei au devenit agresivi cu mecanicul de locomotivă. „Am sunat, am fârnat, degeaba! Ce să frânez…”, se aude mecanicul pe filmare.

„N-ai sunat nimica şi n-ai frânat nimica mă!”, stirgă un bărbat la mecanic.

CITEŞTE ŞI: O filmare cu un preot care învie pe cineva la înmormântare face înconjurul internetului și a declanșat o adevărată provocare pe net

„Da domne, dar sunaţi foarte încet.”, spune alt om. „Vorbiţi bă cu ăia să schimbaţi trenurile ăstea, daţi-le foc bă.”, continuă oamenii să îl certe pe mecanic, conform observator.tv.

Sursa video: Facebook/Nicu Voicu


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

17 Răspunsuri “Mecanicul trenului care a lovit o maşină la Dudeştii Noi, agresat după accident: „Ce mă, nu puteai să frânezi?” (video)

 1. Păcat ca unii șoferi pun viața in pericol și a , altor persoane, astfel de oameni nu merita permis de conducere …

 2. Nu calea ferată traversează drumul ci invers ! TERENUL ARE PRIORITATE! TREBUIE SCOȘI DIN CIRCULAȚIE IMBECILII CARE CRED CĂ TRENUL TREBUIE SĂ-I OCOLEASCĂ PE EI !

 3. La cum a intrat tamponul locomotivei in fereastra masinei, este un miracol ca a supravietuit pasagera!! Soferul le-a pus viata in pericol si celor din tren. Automotoarele astea usoare pot sari de pe sine la impactul cu o masina. Soferul este clar VINOVAT!! Daca scapa fara inchisoare, sa ramana fara permis pe viata!!! Cu trenul nu te joci decat o sigura data!! Nebunie curata… auzi, ca „de ce nu a sunat mai tare???” Nu se poate asa ceva?!? Soferule, de ce nu ai oprit „mai tare” inainte sa traversezi calea ferata fara sa te asiguri?!?

 4. George,calea ferata este autonoma daca intelegi cuvantul. Soferul este de vina ,iar politia va deschide un dosar penal pentru ca nu a respectat regulile de circulatie si penttu vatamare corporala din culpa,ai inteles ?

 5. Dracu
  Cu ce e de vină mecanicul ?
  Șoferul trebuia să se asigure, ce mama naibii ?
  Trenul nu frânează cum frânează o mașină 🤦🏻‍♀️

 6. Care-i vinovat ? soferul care nu a respectat regula sau mecanicul care mergea stiind ca soferii se vor asigura? eu zic ca indiferent de vizibilitate trenul merge pe sine nu pe sosea, una este sa opresti o masina la 25 km/h si una sa opresti trenul, asa ca mai reflectati.

 7. Acel tren se deplasează cu uluitoarea viteza de 25 km la ora , pe medie , de la Cenad la Timișoara face 3 ( trei ) ore , distanță fiind în jur de 70 de km , este absurd să nu poata evita un asemenea accident , mai ales cînd linia ferată ii permite o vizibilitate perfecta , de la mare distanță, pe linia aceasta , în ultimii ani au fost ,, n ,, evenimente de acest gen , la trecerea peste calea ferată de la Lovrin , repet , viteza medie 25 km pe oră, ceva nu se potriveste .

  1. Sa inteleg ca daca aduci argumentul cu „vizibilitate perfecta, de la mare distanta” stii ca masina statea de mult pe sine, mecanicul putea sa o vada de mult si sa franeze? Mai lucreaza la matematica ta, prima data scazi timpii de stationare in diverse gari din cele 3 ore, apoi imparti 70km la ce ramane. Si mai consideri si accelerarile si franarile. Abia apoi vezi ce „se potriveste”.

  2. D-le avea cumva trenul cedeaza trecerea ? Cum putea anticipa mecanicul ca autoturismul care se apropia de trecerea la nivel e condus de un iresponsabil ?

Lasă un răspuns