Mecanicul trenului care a lovit o maşină la Dudeştii Noi, agresat după accident: „Ce mă, nu puteai să frânezi?” (video)

Mecanicul trenului care a lovit o maşină la Dudeştii Noi a fost agresat după accident: „Ce mă, nu puteai să frânezi?”, au început oamenii să strige la el. În maşina izbită de tren era un bărbat de 49 de ani şi o adolescentă de 14 ani, rănită la impact.

CITEŞTE ŞI: Pensiile se majorează şi cu 1000 de lei de Mărţişor. Toate pensiile mărite se plătesc retroactiv din octombrie

Un grav accident feroviar a avut loc lângă Timişoara, vineri. Un tren a izbit o maşina la trecerea la nivel cu calea ferată de la intrarea în Dudeştii Noi. Şoferul de 49 de ani a vrut să treacă liniile fără să se asigure. Trecerea e semnalizată cu indicatorul Stop şi crucea Sf. Andrei.

Garnitura unui tren de călători a lovit în plin maşina şi a târât-o zeci de metri pe şine. O adolescentă de 14 ani care era pe locul din dreapta a fost rănită.

CITEŞTE ŞI>: Curierat în dorul lelii, cu jigniri la adesa clientului incluse în preţ. Video

Imediat după accident zeci de oameni au venit să vadă ce s-a întâmplat şi să acorde primul ajutor victimelor. Unul dintre ei a filmat la câteva momente după ce trenul s-a oprit, iar adolescenta a fost scoasă din maşină de martori.

O parte dintre ei au devenit agresivi cu mecanicul de locomotivă. „Am sunat, am fârnat, degeaba! Ce să frânez…”, se aude mecanicul pe filmare.

„N-ai sunat nimica şi n-ai frânat nimica mă!”, stirgă un bărbat la mecanic.

CITEŞTE ŞI: O filmare cu un preot care învie pe cineva la înmormântare face înconjurul internetului și a declanșat o adevărată provocare pe net

„Da domne, dar sunaţi foarte încet.”, spune alt om. „Vorbiţi bă cu ăia să schimbaţi trenurile ăstea, daţi-le foc bă.”, continuă oamenii să îl certe pe mecanic, conform observator.tv.

Sursa video: Facebook/Nicu Voicu

17 Comments
Hi 05/03/2019
Mai bine era masina plina cu tigani si trenul accelerat!
Irina Manole 04/03/2019
Păcat ca unii șoferi pun viața in pericol și a , altor persoane, astfel de oameni nu merita permis de conducere ...
Nicu 03/03/2019
Nu calea ferată traversează drumul ci invers ! TERENUL ARE PRIORITATE! TREBUIE SCOȘI DIN CIRCULAȚIE IMBECILII CARE CRED CĂ TRENUL TREBUIE SĂ-I OCOLEASCĂ PE EI !
EURAMIS 02/03/2019
Soferul or nu are carnet,or a fost beat,or e idiot! Cert este ca e un pericol public ce trebuie inchis rapid!
Matei 02/03/2019
Romania handicapata,cu populatie si populisti la fel ca tara pe care au imbolnavit-o!
Marin 02/03/2019
Romania handicapata,cu populatie si populisti la fel ca tara pe care au imbolnavit-o!
Nicolae Ovidiu 02/03/2019
La cum a intrat tamponul locomotivei in fereastra masinei, este un miracol ca a supravietuit pasagera!! Soferul le-a pus viata in pericol si celor din tren. Automotoarele astea usoare pot sari de pe sine la impactul cu o masina. Soferul este clar VINOVAT!! Daca scapa fara inchisoare, sa ramana fara permis pe viata!!! Cu trenul nu te joci decat o sigura data!! Nebunie curata... auzi, ca "de ce nu a sunat mai tare???" Nu se poate asa ceva?!? Soferule, de ce nu ai oprit "mai tare" inainte sa traversezi calea ferata fara sa te asiguri?!?
Marius 02/03/2019
Ca mecanic nu sunt obligat să opresc aștept sa mai intrați și alți
Ilie Constantin 02/03/2019
George,calea ferata este autonoma daca intelegi cuvantul. Soferul este de vina ,iar politia va deschide un dosar penal pentru ca nu a respectat regulile de circulatie si penttu vatamare corporala din culpa,ai inteles ?
Ovidiu 02/03/2019
Dracu Cu ce e de vină mecanicul ? Șoferul trebuia să se asigure, ce mama naibii ? Trenul nu frânează cum frânează o mașină 🤦🏻‍♀️
LILIANA MUNTEAN 02/03/2019
Care-i vinovat ? soferul care nu a respectat regula sau mecanicul care mergea stiind ca soferii se vor asigura? eu zic ca indiferent de vizibilitate trenul merge pe sine nu pe sosea, una este sa opresti o masina la 25 km/h si una sa opresti trenul, asa ca mai reflectati.
George 02/03/2019
Acel tren se deplasează cu uluitoarea viteza de 25 km la ora , pe medie , de la Cenad la Timișoara face 3 ( trei ) ore , distanță fiind în jur de 70 de km , este absurd să nu poata evita un asemenea accident , mai ales cînd linia ferată ii permite o vizibilitate perfecta , de la mare distanță, pe linia aceasta , în ultimii ani au fost ,, n ,, evenimente de acest gen , la trecerea peste calea ferată de la Lovrin , repet , viteza medie 25 km pe oră, ceva nu se potriveste .