Victorie cu emoţii pe final: SCM Timişoara – SCMU Craiova 74-71

SCM Timişoara a bifat, în această seară, prima victorie stagională în faţa grupării SCMU Craiova, scor 74-71.

Deşi se părea că se îndreaptă spre un succes facil, conducând în ultimul sfert la o diferenţă de 16 lungimi, „leii” din Banat au tremurat puţin pentru cele două puncte puse în joc, oaspeţii apropiindu-se periculos de mult pe tabelă.

Băieţii lui Cristian Bota s-au trezit la timp, la 72-71, şi au reuşit să rămână în avantaj după ultima sirenă. Nikola Pesakovici a interceptat mingea în propria jumătate şi i-a pasat decisiv lui Brandon Randolph, care a finalizat de „sus” pentru 74-71 când mai erau doar patru secunde de joc.

SCMU Craiova putea trimite meciul în prelungiri, însă Porter Troupe nu s-a poziţionat bine la o aruncare de trei puncte, călcând linia, abatere observată şi sancţionată de arbitri.

Randolph a fost în mare formă în partida disputată la sala „Constantin Jude”, încheind cu 28 de puncte. Pentru echipa alb-violetă au mai marcat Sherwood Brown (10p), Octavian Popa Calotă (10p), Nikola Pesakovici (7p), Milos Komatina (6p), Marko Stojadinovici (5p), Dragoş Diculescu (3p), Vladan Vukosavljevici (3p) şi Cătălin Baciu (2p).

De la olteni s-a evidenţiat Porter Troupe, autor a 26 de puncte.

Pe sferturi, scorul a fost 19-24, 16-11, 27-12, 12-24.

Aruncarea simbolică de start a fost dată de preşedintele COSR, Mihai Covaliu.

0 Comments

No Comment.