A fost aleasă conducerea PSD Timiş. UPDATE

Călin Dobra a fost ales în funcţia de preşedinte al PSD Timiş, în timp ce Alfred Simonis este noul preşedinte executiv al filialei.

Măsurile au fost luate în cadrul Conferinţei Extraordinare de Alegeri, desfăşurate astăzi la Centrul Regional de Afaceri Timişoara.

Nici unul dintre cei doi nu a avut contracandidat, alegerea devenind, astfel, o simplă formalitate.

În acest mod, ia sfârşit o lungă perioadă de interimat în care s-a aflat filiala după retragerea lui Sorin Grindeanu. Călin Dobra a mulţumit pentru încrederea acordată şi a spus că, acum, toate eforturile trebuie să se canalizeze pentru câştigarea alegerilor europarlamentare.

Importanţa scrutinului europarlamentar a fost menţionată şi de Alfred Simonis, alegerile din 26 mai fiind primul test electoral al noii echipe de conducere.

Din sală au lipsit unii primari care nu îl agreau pe Dobra şi ar fi dorit amânarea alegerilor.

Preşedintele ales a anunţat că s-a adoptat o rezoluţie prin care Bianca Gavriliţă să fie susţinută de către regiunea de vest pentru o poziţie eligibilă la alegerile europarlamentare, iar Luminiţa Ţundrea să se regăsească şi ea pe acestă listă.

Tot în cadrul acestei conferinţe extraordinare, au fost aleşi şi cei 17 vicepreşedinţi: Florin Bârsăşteanu, Francisc Boldea, Bianca Gavriliţă, Ramona Olteanu, Flavius Roşu, Victor Malac, Sebastian Răducanu, Daniel Idolu, Cătălin Tiuch, Dorin Cutu, Marius Stoian, Virgil Bunescu, Ioan Sima, Teodor Pavel, Ovidiu Ştefănescu, Matei Suciu şi Ioan Mateescu.

De remarcat că senatorul Eugen Dogariu nu a candidat pentru nici o funcţie.

O pată de culoare a fost adusă de fostul preşedinte al PSD Timiş, Titu Bojin, prezent la conferinţă din partea UNPR, care a spus că a adus cu el cererea de înscriere la…. candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD Timiş în următorul an!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
Dan 2 martie 2019
Două jogodii
cet 2 martie 2019
Pleaca grapini si vin azlte doua ... toape total necunoscute! Ce le recomanda pe cele 2 pentru PE? cumva talentul....
Eu 1 martie 2019
Dobra la primarie , il recomanda realizarile din judet ... :)