O filmare cu un preot care învie pe cineva la înmormântare face înconjurul internetului și a declanșat o adevărată provocare pe net

Din când în când, apare câte o provocare nouă pe internet. De la oamenii care aruncă cu apă fiartă în aerul rece al iernii la cei care înscenează un videoclip în care par să aibă puteri telekinetice, internetul îți arată cât de departe poate merge creativitatea – sau idioțenia – oamenilor.

Cea mai nouă este provocarea învierii, care a stârnit controverse în mediul online. După ce un pastor din Africa de Sud a fost filmat în timp ce făcea ceea ce părea să fie o înviere din morți, oamenii au început să facă mișto și să se filmeze în timp ce făceau propriile lor învieri.

Pastorul se numește Alph Lukau și este membru al Alleluia Ministries International. El a fost filmat cum „învie” un om ce se presupunea a fi mort.

Lukau poate fi văzut cum își pune mâinile pe trupul unui om îmbrăcat în alb, care zace într-un sicriu. Deodată, omul din sicriu sare în sus, „înviat” de pastor.
Nu a trecut mult până când a apărut hashtag- ul #ResurrectionChallenge pe Twitter și Instagram.

Sub această etichetă, oamenii au postat videoclipuri și fotografii cu propriile lor scenarii de așa-zisă înviere, alături de screenshot-uri ale presupusului miracol realizat de Lukau.

Multe videoclipuri ale provocării au câștigat rapid popularitate în acest fel. Utilizatoarea de Instagram Afia Schwarzenegger s-a filmat alături de fiul ei, ea jucând rolul mortului, iar el pe al pastorului.

Un alt videoclip care a strâns multe aprecieri a fost cel postat de comedianul din Ghana, Kwadwo Sheldon. Acesta din urmă l-a jucat pe mort, iar un prieten pastorul.

 

View this post on Instagram

 

#TheResurrectionChallenge

A post shared by Sheldon, The Creator (@kwadwosheldon) on


Cei de la Alleluia Ministries International au zis deja că ce s-a întâmplat în videoclip nu a fost un miracol de înviere. De asemenea, a refuzat să comenteze asupra criticilor care spun că și-au înșelat discipolii, scrie playtech.ro.

1 Comments
Edy 1 martie 2019
Ce provocare,se vedea clar ca ala e viu.😂