Lupte de stradă, după ce o fată de 12 ani s-a sărutat cu un vecin. Video

Scandal sângeros între mai mulți tineri, seara trecută, în Arad, după ce o fată de 12 ani s-a sărutat cu un vecin în vârstă de 20 de ani.

CITEŞTE ŞI: Mecanicul trenului care a lovit o maşină la Dudeştii Noi, agresat după accident: „Ce mă, nu puteai să frânezi?” (video)

Ulterior, familia fetei a mers la casa vecinului, cu bâte și chiar cu o sabie, pentru a cere socoteală băiatului și pentru a-i interzice să o mai vadă pe copilă.

CITEŞTE ŞI: Curierat în dorul lelii, cu jigniri la adesa clientului incluse în preţ. Video

A urmat un adevărat război pe stradă, în care zeci de tineri au început să se lovească cu pumnii și cu picioarele, dar și să spargă geamurile unor blocuri din zonă.

Femeile țipau de frică, în timp ce vecinii au sunat de urgență la numărul unic 112.

Poliţist bătut, după ce a intervenit la scandal

Un polițist aflat în timpul liber a intervenit pentru a-i potoli pe scandalagii, însă din nefericire a fost și el lovit cu pumnii de tinerii care voiau să se răzbune.
„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a liniștii și ordinii publice, fiind aplicate mai multe sancțiuni contravenționale, conform Legii 61/91, de asemenea fiind efectuate cercetări și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

CITEŞTE ŞI: O firmă recrutează meseriaşi români: salariile oferite ajung la 2.600 de euro net/ lună

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor izbucnirii conflictului și pentru luarea tuturor măsurilor legale care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga, pentru specialarad.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns