Tot mai mulți tineri drogați pe străzile din Timișoara

Polițiștii locali aflați în patrulare au depistat pe strada Brândușei din Timișoara (zona Dacia), doi tineri care stăteau pe o bancă și păreau euforici, prezentând stări de somnolență.

CITEȘTE ȘI: Cel mai scump teren agricol din România s-a vândut în vestul țării

Oamenii legii i-au legitimat, stabilind că se numesc R.V., de 20 de ani, și V.A., de 22 de ani, ambii din Timișoara.

Asupra acestora a fost găsită o țigară făcută din fragmente vegetale susceptibile a avea proprietăți psiho-active, aceasta fiind ulterior rpedată Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Timișoreanca Brigitte Sfăt surprinsă în compania unui fotbalist celebru şi însurat!

În decursul acestei luni, alți șase tineri au fost depistați consumând substanțe interzise.

CITEȘTE ȘI: O fetiță de 12 ani a ajuns în stare gravă la spital din cauza unui trend viral! Mare grijă, i se poate întâmpla și copilului tău. Video

Un tânăr de 24 de ani, din Timișoara, a fost depistat în această situație, pe o bancă din fața unui cămin din Compexul Studențesc, un altul de aceeași vârstă din Periam a fost depistat pe o bancă dintr-o stație STPT de pe strada C. Brâncoveanu, unul de 28 de ani, din Timișoara, a fost depistat în aceeași stare euforică pe strada E. de Savoya (zona centrală), iar un tânăr de de 27 de ani, din Timișoara, a fost, de asemenea, depistat consumând substanțe interzise pe strada Stelelor (zona Dacia), în fața unui magazin.

0 Comments

No Comment.