Miss Olympia vine în vestul țării! Brazilianca e invitata de onoare a Campionatului Național de Culturism și Fitness al Seniorilor

Aradul va găzdui, în 1 și 2 septembrie, Campionatul Național de Culturism și Fitness al Seniorilor, grație implicări XOX Nutrition.

Constantin Bîșcă este arădeanul care stă în spatele organizării la Arad a acestui eveniment, în urma căruia se vor împărțiți tricourile de campioni ai României în culturism și fitness.

CITEȘTE ȘI: Cel mai scump teren agricol din România s-a vândut în vestul țării

„Am reuşit să aducem acest concurs la Arad, ceea ce este o premieră absolută pentru oraşul nostru.

Promitem un concurs de neuitat pentru publicul arădean.

Mă bucur că am reușit să îmi împlinesc un vis din tinerețe și îi așteptăm pe arădeni la sală”, a declarat Constantin Bîşcă, patron al XOX Gym şi XOX Nutrition.

Trei arădence în concurs

Clubul Sportiv XOX Gym Arad va fi reprezentant în luptă pentru medalii de trei sportive: Diana Darie, vedeta clubului, cu numeroase competiții câștigate, Medina Popovici, debutantă, și Vanessa Pârvulețu – imaginea XOX Nutrition, brand care va fi lansat în cadrul evenimentului.

Preț de intrare modic

Vor veni la Arad peste 200 de sportivi, care au trecut de calificările zonale, ce vor concura la 40 de categorii, una dintre cele mai interesante fiind „Bikini Fitness”. Prețul unui bilet în cele două zile de concurs, care vor debuta la ora 10.00, este unul modic pentru un astfel de eveniment: 10 lei.

Printre personalitățile prezente la Arad se vor număra Ioana Bran (ministrul Tineretului și Sportului) și Gabriel Toncean (președintele forului de specialitate).

Ferreira, invitata de onoare

Invitata de onoare a „Naționalelor” de la Arad este Gal Ferreira Yates, brazilianca ce a fost Miss Olympia câștigând Campionatul Mondial și aurul pe continentul sud-american.

Deși a împlinit 45 de ani, Ferreira are în continuare un corp scluptat, urmând a fi prezentă pentru prima dată la un concurs în afara Bucureștiului, scrie newsar.ro.

De remarcat că frumoasa braziliancă este căsătorită cu o legendă a acestui sport, Dorian Yates, de șase ori consecutiv câștigător al Mister Olympia. Așadar, arădenii vor avea parte un eveniment ce nu trebuie ratat!

0 Comments

No Comment.