Timișoreanca Brigitte Sfăt surprinsă în compania unui fotbalist celebru şi însurat!

Încurcată mai este viaţa lui Brigitte Sfăt! Deşi a anunţat că flacăra iubirii pentru Ilie Năstase s-a stins şi că a găsit un alt bărbat căruia să-i ofere dragostea sa, bruneta a ieşit în oraş cu un fotbalist celebru, dar care este căsătorit.

După ce a petrecut o vacanţă de vis în Turcia şi, mai apoi, în Italia, alături de noul său iubit, Brigitte Sfăt a fost surpinsă de paparazzii, cu câteva zile în urmă, în compania unuia dintre cei mai reprezentativi jucători români din ultima vreme.

Pentru această ocazie, focoasa brunetă a ales o rochie de culoare neagră, care i-a pus în evidenţă formele bine definite.

Dar pentru cine a preferat soţia lui Ilie Năstase această ţinută sexy? Ei bine, Brigitte Sfăt s-a întâlnit cu Ciprian Marica, fostul atacant de la Dinamo şi de la FCSB, cel care este însurat, are un copil şi mai aştepată unul.

În amiaza mare, cei doi au ales să se relaxeze într-un restaurant de fiţe din Capitală, aşa cum le stă bine unor oameni de nivelul lor.

CITEȘTE ȘI. O fetiță de 12 ani a ajuns în stare gravă la spital din cauza unui trend viral! Mare grijă, i se poate întâmpla și copilului tău. Video

Ei au petrecut împreună aproximativ două ore şi au consumat apă plată şi cafea.

În tot acest timp, Brigitte Sfăt şi Ciprian Marica au stat de vorbă şi nu au făcut niciun gest care să ne inducă ideea că între ei ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie.

Probabil, cei doi au discutat despre afaceri, conform spynews.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Timișoreanca Brigitte Sfăt surprinsă în compania unui fotbalist celebru şi însurat!

  1. O pupaza si un mos ilie senil de care voi tot scrieti ……..dar naaaaaa…….poate sunt platite aceste articole , pt a stii si noi timisorenii ce bine a ajuns buzata !!!!!

Lasă un răspuns