Tinerii sunt îmbiaţi să-şi ridice case, nu departe de Timişoara. Parcelele au minimum 500 mp şi sunt oferite gratuit!

case noi

Peste 130 de locuri pentru construit case au fost atribuite deja, de către edilii unei comune timişene , iar oferta lor este în continuare mai mult decât generoasă.

Alte 80 de plaţuri îşi aşteaptă posesorii, dar eventualii doritori din alte arealuri administrative trebuie să devină… „localnici”, pentru că acestea le sunt rezervate doar lor. Mai mult, ei beneficiază gratuit de terenuri.

„Dorim să întinerim populaţia comunei şi să îi stimulăm pe oameni să rămână aici. Ne-am gândit să atribuim gratuit terenurile, pe toată durata existenţei construcţiei, dar fără posibilitatea înstrăinării acesteia. În prezent, în zona rezidenţială nouă, în care s-au construit deja mai multe case, mai sunt disponibile numeroase parcele. Le punem, la dispoziţia tinerilor de la noi din comună, cu vârsta de până la 35 de ani”, afirmă Ioan Sima, primarul comunei Cărpiniş.

 

50 de locuri noi pentru case, nu departe de Timişoara

 

De menţionat este şi faptul că 20 dintre locurile de casă recent cuprinse în planurile urbanistice zonale se află în satul aparţinător Iecea Mică. Cererile sunt deocamdată ceva mai numeroase decât locurile disponibile.

 

BOOM IMOBILIAR lângă Timişoara! TERENURILE şi CASELE se vând ca pâinea caldă. Care sunt PREŢURILE

 

„Avem în jur de 85 de solicitări, ceva mai multe decât parcelele disponibile acum, însă numărul locurilor va fi suplimentat. La Iecea Mică am putea creşte numărul locurilor de casă la 40, dacă vor exista solicitări din partea oamenilor”, susţine primarul.

 

CARTIER NOU, cu 500 DE CASE, nu departe de Timişoara. Încă mai sunt PLAŢURI LIBERE

 

Terenul cedat gratuit tinerilor este de minimum 500 de metri pătraţi. Zonele în care se vor construi noile locuinţe au toate utilităţile necesare. În zona rezidenţială nouă, în care s-au ridicat deja câteva zeci de case, primăria a investit recent în iluminatul public, instalând stâlpi şi lampioane.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Tinerii sunt îmbiaţi să-şi ridice case, nu departe de Timişoara. Parcelele au minimum 500 mp şi sunt oferite gratuit!

  1. REFERITOR LA UN LOC DE CASA,NOI FAMILEA NOASTRA AM CUMPARAT UN LOC DE CASA IN COM GEARMATA VII,NEAM CONSTRUIT O CASA , SI DUPA CE AM TERMINATO, NORA NOASTRA A DIVORTAT, DATORITA CA FIUL MEU SA INBOLNAVIT, AU SI O FETITA DE 7 ANI ACUM SUNTEM IN FAZA DE PARTAJ EU AM CONTIBUIT CU SUMA DE 40 DE MII DE EURO,,SI EI AU MAI FACUT UN INPRUMUT LA BANCA, SI DOMNI JUDECATORI NU IMI EA IN CONSIDERARE , BANI CE EU EAM INVESTIT IN ACEASTA CASA,,

  2. Buna seara Boboc adrian ma numesc,care sunt procedeele pntru obtinerea unui teren pus la dispozitie de dumneavoastra?cu respect va multumesc

  3. Gelu mai invata sa scri corect! Cat despre localitatea Gearmata Vii aceasta nici nu exista! Exista real doar Giarmata Vii! Oricum nu aici este locul de a spala rufele murdare din familie. Asa ca te poti arunca in Bega cu exprimari de genul: judecatorii nu IMI EA IN CONSIDERARE, banii ce eu EAM INVESTIT…

  4. Castigati bani chiar acum, din prima luna! Cel puțin 100-285 de euro lunar ! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de mail:[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *