BOOM IMOBILIAR lângă Timişoara! TERENURILE şi CASELE se vând ca pâinea caldă. Care sunt PREŢURILE

casa Sag

Închiderea gropii de gunoi de la Parța, suprasaturarea comunelor periurbane Dumbrăvița sau Giroc, precum și accesul la facilități de uz comun au condus la o migrare a multor timișoreni spre comuna Șag, este explicația dată de primarul Venus Oprea pentru afluxul de cereri de locuințe în zonă.

Fie că este vorba de solicitări pentru case, fie pentru terenuri, tranzacțiile imobiliare nu lipsesc de pe ordinea de zi a comunității din Șag.

”S-au vândut chiar și 20-30 de case și terenuri pe lună”, a declarat primarul Oprea.

Vrei să te muţi LA CASĂ, aproape de Timişoara? Avem o soluţie

Raportată chiar și la tranzacționările efectuate în Timișoara, cifra este mare. În municipiul de pe Bega puțini sunt notarii care încheie luna cu 30 de contracte de vânzare-cumpărare, aspect confirmat și de președintele Camerei notarilor publici din Timișoara, care, însă, nu neagă posibilitatea ca afirmația primarului din Șag să fie reală.

”Este o cifră mare, chiar și pentru Timișoara, dar nu este imposibil, mai ales dacă luăm în calcul și tranzacțiile cu terenuri extravilane”, a afirmat președintele notarilor timișoreni, Eduard Lambert.

Alternativă de VIS pentru timişoreni: CASĂ NOUĂ, la doi paşi de oraş!

Deși nu poate preciza cu exactitate numărul de tranzacționări, pentru că acestea pot fi încheiate și în alte părți, dezvoltarea pieței imobiliare din Șag este confirmată și de notarul din comună:

”Nu știu exact câte contracte de vânzare-cumpărare se încheie pe lună. Părțile sunt libere să apeleze la ce notar doresc, dar pot spune că, de un an și ceva de când sunt notar în Șag, am observat o creștere a pieței imobiliare. Sunt mulți tineri din Timișoara care doresc să își cumpere o casă aici”, a declarat Adriana Stoianovici, notarul din Șag.

ACUM e momentul să-ţi cumperi o CĂSUŢĂ nu departe de Timişoara! Unde oferă primăria PARCELE bune

Prețurile caselor din comună diferă în funcție de construcție, dar și de mărimea terenului aferent.

”Comuna are toate facilitățile: apă, gaz, canalizare. O casă mai mică, cu teren de 400-500 de metri pătrați, se vinde cu aproximativ 50.000 de euro. Una mai bună se dă și cu 80.000. Mai sunt de vânzare și case în roșu, pe care cei care le-au ridicat nu mai au bani să le finalizeze. Acolo, prețul e diferit, în funcție de nevoile financiare ale vânzătorului. Unii au luat credit din bancă și nu mai pot achita ratele, motiv pentru care sunt nevoiți să-și vândă repede casele la prețuri mai mici. Apoi, mai este zona privată de lângă Mănăstire. Acolo prețul e negociabil, îl stabilește dezvoltatorul”, a adăugat primarul Oprea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “BOOM IMOBILIAR lângă Timişoara! TERENURILE şi CASELE se vând ca pâinea caldă. Care sunt PREŢURILE

  1. Acest domn Potcoava costel ar face mai bine sa iși vada de lungul nasului, inainte sa faca asemenea afirmatii aberante la adresa unui notar pe care nici nu il cunoaste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *