ACUM e momentul să-ţi cumperi o CĂSUŢĂ nu departe de Timişoara! Unde oferă primăria PARCELE bune

case Mosnita1

Asfaltul care se toarnă pe drumul Timișoara – Moșnița Veche – Bucovăț, scurtând considerabil calea rutieră de până acum, este catalizatorul noilor dezvoltări rezidențiale din cele două sate aparținătoare comunei. După cum ne declara viceprimarul Gheorghe Pop, pe cele 225 de parcele destinate construirii de locuințe pe care primăria le-a pus la dispoziție investitorilor sunt deja ridicate 70 de case, acestea aflându-se, desigur, în diferite faze de execuție.

Dacă adăugăm și planurile urbanistice de zonă private, atunci trebuie spus că în viitorul Cartier Maria Parc, cu 20 de parcele, este deja ridicată o casă, alte vreo cinci ivindu-se pe cealaltă parte a drumului.

Se derulează, de asemenea, un alt proiect rezidențial prin care un investitor spaniol va edifica 40 de locuințe în case parter plus două nivele. Acesta este numai începutul.

Cu siguranță că, odată ce drumul de care vorbim va fi finalizat, fenomenul rezidențial anunțat deja de comuna Moșnița Nouă va stârni apetitul dezvoltărilor rezidențiale și în cele două localități aparținătoare ale comunei Bucovăț, respectiv în reședința acesteia și satul de lângă pădure, Bazoșu Nou, de unde este imaginea cu noile case.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *