Alternativă de VIS pentru timişoreni: CASĂ NOUĂ, la doi paşi de oraş!

case Mosnita

O soluție mai ieftină pentru a te muta la curte și să fii aproape de Timișoara o reprezintă localitățile limitrofe urbei bănățene. Este și cazul comunei Moșnița Nouă, unde taxele sunt mai mici, distanța față de capitala Banatului nu este foarte mare, terenul e mai ieftin comparativ cu orașul, iar construcția o faci pe gustul tău.

”La Lugoj și la Timișoara, numărul autorizațiilor de construire scade, la noi explodează”, spune primarul localității, Ioan Sorincău.

Conform statisticii, anul trecut, la Moșnița Nouă au fost emise 608 autorizații de construire, triplu față de anul 2009, în timp ce la Timișoara numărul acestora a scăzut la aproape jumătate în ultimii cinci ani.

Casele nou-construite la Moșnița Nouă nu au un teren generos, iar arhitectura este asemănătoare. ”Au fosă septică, apă prin foraje și curent de șantier. Rețeaua de apă o introducem în zonele cele mai dens populate. Rețele electrice sunt în curs de branșament în zonele de tineret la Moșnița Nouă, Moșnița Veche și la PUZ-ul (plan urbanistic zonal) terenului concesionat de primărie. Se vor instala și rețele de iluminat public în zonele respective”, spune Ioan Sorincău.

Citeşte şi:

Vrei să te muţi LA CASĂ, aproape de Timişoara? Avem o soluţie

 

Populația comunei Moșnița Nouă s-a dublat în ultimii zece ani. Pe hârtie există 7.300 de persoane, dar în realitate sunt peste 8.100. Unii și-au păstrat domiciliul în Timișoara pentru a-și putea ține copiii la școală la oraș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Alternativă de VIS pentru timişoreni: CASĂ NOUĂ, la doi paşi de oraş!

Lasă un răspuns