Temperaturi record în martie! Prognoza meteo pentru toată luna

Luna martie va fi una deosebit de caldă, anunță meteorologii, cu temperaturi de până la 24 de grade Celsius.

CITEŞTE ŞI: Un medic i-a dat înapoi plicul cu bani unei bătrâne. „Dacă pensia dumneavoastră e mai mare decât salariul meu, atunci vă înțeleg gestul”

Administrația Națională de Meteorologie informează că temperaturile vor fi, pe parcursul întregii luni, mai ridicate decât cele obișnuite în această perioadă. În unele zone, temperaturile vor urca până la 24 de grade Celsius.

Prognoza meteo:

4 – 11 martie 2019

CITEŞTE ŞI: Rabla pentru electrocasnice 2019, schimbări majore. Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de program

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile extracarpatice și la munte și local excedentar în nordul extrem al țării. În rest cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

11 – 18 martie 2019

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi ușor excedentare în cea mai mare parte a țării.

CITEŞTE ŞI: Curierat în dorul lelii, cu jigniri la adesa clientului incluse în preţ. Video

18 – 25 martie 2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile centrale, vestice și nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

25 martie – 1 aprilie 2019

CITEŞTE ŞI: Mecanicul trenului care a lovit o maşină la Dudeştii Noi, agresat după accident: „Ce mă, nu puteai să frânezi?” (video)

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în jumătatea vestică a țării și normale pentru acestă săptămână în restul teritoriului, scrie newsar.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns