O româncă din Anglia s-a răzbunat cu pozele indecente ale iubitului care a înșelat-o

O româncă din Anglia s-a răzbunat pe iubitul care a înșelat-o postând pozele indecente cu el și cu amanta pe Internet. Răzbunarea a adus-o însă și pe tânăra de 26 de ani în fața justiției britanice, unde a dat socoteală pentru fapta sa.
Roxana M, o tânără stabilită din 2015 în Marea Britanie, în Old Leake, lângă Boston, a descoperit accidental că iubitul o înșală.

Pozele au ajuns și pe site-uri pentru adulţi

Tânăra de 26 de ani a luat telefonul iubitului pentru a asculta muzică în timp ce el dormea. A găsit în smartphone fotografii indecenta care arătau că românca e înșelată de tânăr cu o altă femeie.

Într-un acces de furie, Roxana a trimis fotografiile rudelor sale, le-a pus pe Facebook și le-a trimis chiar și rivalei în dragoste, care e tot româncă. Pozele în ipostaze sexuale au ajuns însă și pe site-uri pentru adulți, spune ziarul britanic Lincolnshire Live.

Pentru răzbunarea ei însă, românca a fost arestată și adusă în fața tribunalului din Boston, Marea Britanie. La proces, rivala tinerei, care apărea în fotografii, s-a plâns că publicarea pozelor i-a adus numai necazuri. Tânăra a spus că a avut probleme cu familia, pentru că, la vederea pozelor, mama și fratele său au crezut că se prostituează în Marea Britanie. Mai mult, ea spune că a primit oferte de la străini, care i-au propus bani pentru sex.

Explicaţie româncei

Roxana M. a explicat în schimb că a postat online fotografiile pentru a le da o lecție iubitului și amantei. Ea a recunoscut că a comis ceva grav, dar a spus că a vrut să se răzbune pentru ruinarea unei relații de 4 ani cu iubitul ei.

Românca spune că, de altfel, plănuia să se căsătorească anul viitor. Tânăra a recunoscut că a urcat fotografiile pe Facebook, nu însă și pe site-urile pentru adulți. La proces, acuzarea a spus că tinerei i s-a cerut să șteargă pozele de pe Facebook, dar a refuzat.

Condamnarea
Roxana M. a scăpat de închisoare, dar tribunalul a condamnat-o la 120 de ore de muncă neplătită în folosul comunității și să urmeze 15 zile de reabilitare.

Tânăra a scăpat și de daune, ci doar trebuie să plătească 170 de lire sterline, cheltuieli de judecată, scrie observator.tv.

0 Comments

No Comment.