Un medic i-a dat înapoi plicul cu bani unei bătrâne. „Dacă pensia dumneavoastră e mai mare decât salariul meu, atunci vă înțeleg gestul”

Un medic din Carei a descoperit un plic cu bani ascuns printre analizele din dosarul unei pensionare internată în spital. Fără să stea pe gânduri, cadrul medical a decis să înapoieze banii bătrânei bolnave.

CITEŞTE ŞI: Curierat în dorul lelii, cu jigniri la adesa clientului incluse în preţ. Video

Bătrânica ajuns la spitalul din Carei, județul Satu Mare, în urmă cu aproape o săptămână, pentru o consultație. Femeia i-a prezentat medicului toate actele medicale și a strecurat printre documente și un plic cu bani. Apoi s-a dus în salonul în care a fost internată. Medicul nu a observat în acel moment gestul femeii și nici plicul cu bani, pe care l-a descoperit câteva ore mai târziu. Atunci s-a dus direct în salonul bătrânei și i-a restituit banii.

Discuția dintre doctor și pensionară a fost relatată de un alt pacient internat în același salon.

CITEŞTE ŞI: Mecanicul trenului care a lovit o maşină la Dudeştii Noi, agresat după accident: „Ce mă, nu puteai să frânezi?” (video)

„A dus plicul în salon unei bunicuțe înapoi, (țin să precizez că acest plic nu în buzunar a fost strecurat ci între acte, fără ca acest medic să observe), zicându-i: vă arat fluturașul meu de salariu, dacă cuponul dumneavoastră de pensie are suma mai mare decât salariul meu, atunci vă înțeleg gestul.

Dar eu, credeți-mă, sunt plătit pentru munca mea. De acest gest de ce nu vorbește nimeni. Da, există și medici cu bun-simț.

Da, avem asemenea medici, doctori la Carei. Sunt mândru că sunt careian”, a declarat bărbatul conform libertatea.ro.

5 Comments
Vincent 03/03/2019
Trebuie mentionat ca medicul nu este cetatean roman !... De unde stiu ? Din dialogul redat / cica purtat cu pacienta...! Nici un medic roman nu zice "dumneavoastra" si forma politicoasa "va inteleg" la o pacienta octogenara...!!!
Catalin 03/03/2019
Andreea, nu conteaza! Importanta este morala articolului si ca, din pacate, cu o singura floare nu se face primavara!
Andreea 03/03/2019
La Carei internează bărbați și femei în același salon?