Ţeapă în supermarketurile din Timişoara

Deşi angajaţii magazinelor trebuie să vândă produsele la preţul afişat şi nu la altul, de multe ori lucrurile nu stau chiar aşa.

Foarte mulţi timişoreni au constatat că preţurile afişate la rafturi nu sunt conforme cu cele de pe bonul de la casă, când diferenţele sunt mici, mai toată lumea închide ochiii, însă se întâmplă ca banii scoşi în plus din buzunare să fie semnificativi pentru clienţi.

Senzații tari, numai cu RATT! Un vatman a căzut din mers, iar tramvaiul şi-a continuat deplasarea sute de metri

Desigur, cumpărătorul are opţiunea de a renunţa la produs, asta dacă nu este luat de… fraier. Zilele trecute, în supermarketul Auchan din mall, un client a fost bătaia de joc a angajaţilor magazinului.

Elicoptere şi avioane Mig 21 Lancer şi F-15, pe cerul Timişoarei

După ce a ales un produs afişat cu un preţ, la casă a constatat că acesta costa mult mai mult.

Clientul a verificat pe raft preţul afişat cu o angajată a magazinului, iar casiera l-a îndrumat spre centrul info, de unde îşi putea recupera suma plătită în plus.

Culmea, deşi casiera a anunţat telefonic şi reprezentanţii centrului info din magazin, acolo clientul a fost… luat de prost.

Umilirea călătorilor timișoreni continuă

Angajaţii i-au spus că de fapt nu este nici o eroare, că preţul – „poate merge să vadă” – este cel încasat pe bon. Între timp, angajaţii „măsluiseră” preţul.

Că se întâmplă erori înţelege toată lumea, dar să pui clienţii pe drumuri de la o casă la alta, să umble în tot magazinul ca să dovedească un lucru este lipsă de respect din partea angajaţilor.

Consilieri bogați, consilieri săraci, la Timişoara

Clientul avea posibilitatea încă de la casă să renunţe la produs şi nu ar fi trebuit să piardă timpul prin magazin şi, peste toate, să fie luat şi peste picior.

Reprezentanţii magazinului nu au dorit să comenteze incidentul.

8 Comments
T 25/07/2016
Nu este brand German ci este brand Francez dar referirea se face la o tara civilizata dar se pare ca uni nu inteleg
No name 24/07/2016
@ T : m-ai omorât cu dezacordurile și lipsa noțiunilor , de bază , gramaticale !!! În plus , ești penibil cu afirmarea că , Auchan , e brand german !!!
Meriva 23/07/2016
In magazinul Auchan din Calea Aradului e la fel, la raft e un pret, iar la casa altul...am patit cu un fond de ten!
Iulian 22/07/2016
Pentru T In germania aproape ca au chemat politia ca ma certam cu casierita sa imi ia banii pe niste cutiute de ayran ce le-am scapat si sau spart. L-ea trebuit 7 galeti de apa sa curete mizeria. Ce-i drept.. si acolo iti incaseaza unele produse de doua ori daca nu esti atent si vanzatoarele sunt poloneze/rusoaice.. etc
T 22/07/2016
Acum va spun o intimplare ce mi sa intimplat in acelasi Auchan de la Mall si pentru asta sunt foarte suparat pe parlamentul Romaniei ca ii lasa in pace pe Magnati acestia cu Super Marketuri sa faca ce vor . Deci ma duc la casa cu cosul de produse pentru cumparare celor necesare in fata mea un cuplu sot si sotie plus femeia de servici . Casiera o roaga pe femeia de servici daca poate sa ii de-a macar ethicheta de la un borcan spart sa ii incaseze pe domnul si pe doamna chit ca produsul a cazut pe jos din cauza nu este facuta mentenanta zilnic la aceea banda si normal magazinul cate produse arunca la gunoi ca sunt expirate ,daca mergi intr-o tara civilizata ca Germania de exemplu de unde vine si Super Marketul din mall sa vada acolo daca trebuie sa platesti la casa vreun produs care nu este intreg sau deteriorat daca te pune sa il platesti dar asta ii nesimtirea celor care stau in scaunele alea confortabile si ii doare undeva de oameni de rand si apoi se mira de ce nu merge lumea la vot . dar sa ne intoarcem la borcanele noastre asa ca doamna de la curatenie ii da patea cu eticheta la doamna vanzatoare sa ii incaseze . dupa ce am vazut m-am gandit ce bine ii in Romania.
daniel 22/07/2016
Auchan scuze
daniel 22/07/2016
Am cumpărat tricouri pt copii din Luchian de pe Calea Șagului și la casă am plătit 6lei în loc de 5 prețul de pe raft,iar la casă se fac că plouă.Pe ăștia nu-i controlează nimeni?